Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Madroñal FC (314371) - RCD Canet (992130) » 458043977: T42/J8/VIII

Liga 458043977 Información oficial sobre el partido 458043977 en Hattrick

15.02.2014 15:15:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 8 / VIII.1270 (178813)

Real las casillas Alineación oficial del equipo 'Real las casillas' en el partido 3 - 2 R. C. Deportivo de La Coruña Alineación oficial del equipo 'R. C. Deportivo de La Coruña' en el partido
Víctor Sampedro (31') 1 - 0
Hubert Van de Cruyce (39') 2 - 0
2 - 1 Ernest Soler (43')
2 - 2 Peter Voetmann (60')
Davizinho Madureira (82') 3 - 2
Real las casillas Alineación oficial del equipo 'Real las casillas' en el partido 3 - 2 R. C. Deportivo de La Coruña Alineación oficial del equipo 'R. C. Deportivo de La Coruña' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real las casillas Alineación oficial del equipo 'Real las casillas' en el partido 3 - 0 R. C. Deportivo de La Coruña Alineación oficial del equipo 'R. C. Deportivo de La Coruña' en el partido
Tiene un resultado normal 3.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real las casillas

Goles Goles

  • 138 Minuto 31 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Sebastián Martín Cerisola arribés a peus de Víctor Sampedro, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a casillas el 1 - 0.
  • 134 Minuto 39 (Gol de penalti): casillas va obtenir un penal al minut 39, que va llançar a la perfecció Hubert Van de Cruyce. 2 - 0 a favor dels locals.
  • 121 Minuto 82 (Gol por el centro): casillas va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 82 Davizinho Madureira va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): El jugador local Hubert Van de Cruyce per poc que no incrementa el marcador al minut 32. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Óla Kristian Højgaard va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Danilo Cardamone. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 42 quan Guillem Colomar de casillas gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al minut 44, Janick Devogelaere gairebé va marcar per a casillas des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 221 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Tobias Kläsener! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Tobias Kläsener de casillas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

R. C. Deportivo de La Coruña

Goles Goles

  • 140 Minuto 43 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Deportivo va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Ernest Soler aconseguint el 2 - 1.
  • 186 Minuto 60 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Deportivo va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Peter Voetmann, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 40 en Espen Sæstad va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Bruno Bergamo va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): Deportivo van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 44, però Ernest Soler va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ricardo Araujo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 19 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Ernest Hulin no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.