Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Valmaggiorese (795525) - Torreznos team (1462869) » 458043887: T42/J14/VIII

Liga 458043887 Información oficial sobre el partido 458043887 en Hattrick

29.03.2014 15:15:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 14 / VIII.1268 (178811)

Cerrillos Atletico C.F. Alineación oficial del equipo 'Cerrillos Atletico C.F.' en el partido 1 - 3 Real_Sociedad Alineación oficial del equipo 'Real_Sociedad' en el partido
0 - 1 Milán Gothár (12')
0 - 2 Michalis Tziovannis (29')
0 - 3 Héctor Puente De Los Arroyos Soler (67')
Andrija Bukvić (80') 1 - 3
Cerrillos Atletico C.F. Alineación oficial del equipo 'Cerrillos Atletico C.F.' en el partido 1 - 3 Real_Sociedad Alineación oficial del equipo 'Real_Sociedad' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Cerrillos Atletico C.F. Alineación oficial del equipo 'Cerrillos Atletico C.F.' en el partido 2 - 4 Real_Sociedad Alineación oficial del equipo 'Real_Sociedad' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,0 % 1,8 % 83,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cerrillos Atletico C.F.

Goles Goles

  • 138 Minuto 80 (Gol evento especial extremo + rematador): En Éric Ferhat va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Andrija Bukvić la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): En Carlos Marques no oblidarà el que li va passar durant el minut 33. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 203 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): En Andrija Bukvić de Cerrillos va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 209 Minuto 41 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Elwyn Burink van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Éric Ferhat a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 218 Minuto 43 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Kjeld Skovgaard va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Éric Ferhat rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 201 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Wilfrido Collado no s'ho podia creure.
  • 200 Minuto 81 (Ocasión de falta): Cerrillos va tenir una bona oportunitat per apropar-se al marcador amb un xut de falta el minut 81, però el porter visitant va fer una estirada increïble, i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Wilfrido Collado.

Real_Sociedad

Goles Goles

  • 171 Minuto 12 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 12, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Milán Gothár es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 119 Minuto 29 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Krister Höststrand el va rematar Michalis Tziovannis amb un magnífic cop de cap que va suposar el 0 - 2.
  • 182 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 67 de partit va donar a Real_Sociedad l'avantatge per 0 - 3. Héctor Puente De Los Arroyos Soler en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 34 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Real_Sociedad sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Nicola Resta, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 34 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Lesiones Lesiones

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 8 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Tanguy Marsan no li va importar gens ni mica.