Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Iggdrasil (434881) - New Team C.F (314977) » 458036580: T42/J7/VIII

Liga 458036580 Información oficial sobre el partido 458036580 en Hattrick

08.02.2014 15:15:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 7 / VIII.1138 (178681)

Radix Alineación oficial del equipo 'Radix' en el partido 1 - 1 New Team C.F Alineación oficial del equipo 'New Team C.F' en el partido
0 - 1 Flavio Norelli (42')
Patryk Padewski (55') 1 - 1
Radix Alineación oficial del equipo 'Radix' en el partido 1 - 1 New Team C.F Alineación oficial del equipo 'New Team C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Radix Alineación oficial del equipo 'Radix' en el partido 0 - 2 New Team C.F Alineación oficial del equipo 'New Team C.F' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Radix

Goles Goles

  • 118 Minuto 55 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 55, el Radix va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Patryk Padewski, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 66 (Ocasión de contra de falta): El Radix va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Ad Reitsema la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ángel Mantas de Radix es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 76 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Ángel Mantas va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 13 (Tirita): Al minut 13 de partit, el jugador Lucio Algranati de Radix es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 092 Minuto 44 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 44 va fer que Manuel Costa Agostinho de Radix hagués d'abandonar el terreny de joc. Patryk Padewski va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

New Team C.F

Goles Goles

  • 172 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Team va ser finalitzada des de l'esquerra per Flavio Norelli al minut 42. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Gabriel Alberto Eyzaguirre va marcar al minut 25 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 282 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Rudolph Mummers va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 47, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 271 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Govert Beeken va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 73, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Franciszek Bielak va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 236 Minuto 75 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Sylvain Rénier es va comportar com un juvenil al minut 75 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 273 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Team va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Franciszek Bielak va desviar el xut final de Govert Beeken després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Valerian Descher de Team la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 43, Swen Söhnges de Team va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Iñigo Camino.

Lesiones Lesiones