Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Karibu Sana (1595310) - RAH Team (485834) » 458036134: T42/J8/VIII

Liga 458036134 Información oficial sobre el partido 458036134 en Hattrick

15.02.2014 15:15:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 8 / VIII.1130 (178673)

REI DE LA RAJOLA Alineación oficial del equipo 'REI  DE  LA RAJOLA' en el partido 3 - 1 JosetxoTeam Alineación oficial del equipo 'JosetxoTeam' en el partido
0 - 1 Rony Kallen (2')
Marcus Randers (37') 1 - 1
Miikka Alanen (44') 2 - 1
Ville Kinnanen (84') 3 - 1
REI DE LA RAJOLA Alineación oficial del equipo 'REI  DE  LA RAJOLA' en el partido 3 - 1 JosetxoTeam Alineación oficial del equipo 'JosetxoTeam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
REI DE LA RAJOLA Alineación oficial del equipo 'REI  DE  LA RAJOLA' en el partido 2 - 0 JosetxoTeam Alineación oficial del equipo 'JosetxoTeam' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

REI DE LA RAJOLA

Goles Goles

  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del RAJOLA van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Marcus Randers va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 116 Minuto 44 (Gol evento especial rápido + pase): Pello Idiakez va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Miikka Alanen, que no va fallar i va marcar el 2 - 1.
  • 132 Minuto 84 (Gol por la izquierda): En Ville Kinnanen va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 36 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Marek Polanek de RAJOLA va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Pello Idiakez es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): RAJOLA va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 43 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Pello Idiakez ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Miikka Alanen es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Marcus Randers.

JosetxoTeam

Goles Goles

  • 106 Minuto 2 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Rony Kallen sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 2 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 0 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 31 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del JosetxoTeam sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Pol Potthoff, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 31 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Joakim Møller de JosetxoTeam amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 096 Minuto 87 (Lesión (no subst.)): Clemens De Ranter no va poder acabar el partit després de caure lesionat, i va deixar el JosetxoTeam amb un home menys.