Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CollaIxena (993930) - Nuevo Vetusta (489595) » 458034470: T42/J11/VIII

Liga 458034470 Información oficial sobre el partido 458034470 en Hattrick

08.03.2014 15:15:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 11 / VIII.1100 (178643)

Güime CF Alineación oficial del equipo 'Güime CF' en el partido 1 - 1 Nuevo Vetusta Alineación oficial del equipo 'Nuevo Vetusta' en el partido
0 - 1 Pedro Ezmir (27')
Iulian Dabija (80') 1 - 1
Güime CF Alineación oficial del equipo 'Güime CF' en el partido 1 - 1 Nuevo Vetusta Alineación oficial del equipo 'Nuevo Vetusta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Güime CF Alineación oficial del equipo 'Güime CF' en el partido 1 - 1 Nuevo Vetusta Alineación oficial del equipo 'Nuevo Vetusta' en el partido
Tiene un resultado normal 1.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,8 % 1,9 % 15,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Güime CF

Goles Goles

  • 111 Minuto 80 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Iulian Dabija va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Güime empatava el partit, 1 a 1, al minut 80.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Dobroslav Bálek va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 212 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Noel Ezquieta va estar a punt d'empatar per a Güime quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Gabriel Moya Prieto va desviar la pilota a l'últim instant.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 88 (Tirita (médico)): Dobroslav Bálek va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Güime estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 18 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Juan Arbonés estava fent un bon partit.

Nuevo Vetusta

Goles Goles

  • 171 Minuto 27 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Pedro Ezmir que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Vetusta.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 52 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Karl-Christian Sandes, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 243 Minuto 69 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Vetusta sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Andrés Castro, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 69 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Vetusta va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Angelo Quesada va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 87 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Angelo Quesada s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.