Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

coopi (794758) - Los Incorrectos C.F. (121026) » 458034074: T42/J11/VIII

Liga 458034074 Información oficial sobre el partido 458034074 en Hattrick

08.03.2014 15:15:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 11 / VIII.1093 (178636)

PouxPaix Alineación oficial del equipo 'PouxPaix' en el partido 3 - 2 Los Incorrectos C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Incorrectos C.F.' en el partido
Cataldo Musci (24') 1 - 0
1 - 1 Horacio Aguiar (33')
Albert Mityaev (53') 2 - 1
Juan Carlos Menga (63') 3 - 1
3 - 2 Odilón Armero (68')
PouxPaix Alineación oficial del equipo 'PouxPaix' en el partido 3 - 2 Los Incorrectos C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Incorrectos C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
PouxPaix Alineación oficial del equipo 'PouxPaix' en el partido 1 - 1 Los Incorrectos C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Incorrectos C.F.' en el partido
Tiene suerte 1.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
54,7 % 19,4 % 25,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PouxPaix

Goles Goles

  • 140 Minuto 24 (Gol de contra de falta): El porter de PouxPaix va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Cataldo Musci va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 0!
  • 119 Minuto 53 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Cataldo Musci el va rematar Albert Mityaev amb un magnífic cop de cap que va suposar el 2 - 1.
  • 132 Minuto 63 (Gol por la izquierda): PouxPaix va augmentar la diferència quan Juan Carlos Menga no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Nachman Alal! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Albert Mityaev de PouxPaix va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 30 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Rique Silva, jugador de PouxPaix, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 30. Nachman Alal, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

Los Incorrectos C.F.

Goles Goles

  • 161 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33 en Horacio Aguiar va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 108 Minuto 68 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Victorio Ugarteche és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Odilón Armero perquè aconseguís el 3 - 2. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Pedro Chirino va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Manuel Vasto, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Jordi Palom de Incorrectos, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 23, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 260 Minuto 74 (Ocasión de falta): En Alexis Schmitt, al minut 74 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.