Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Uldorazo (433970) - FacherosFC (994258) » 458033831: T42/J6/VIII

Liga 458033831 Información oficial sobre el partido 458033831 en Hattrick

01.02.2014 15:15:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 6 / VIII.1089 (178632)

At. Vallekas Alineación oficial del equipo 'At. Vallekas' en el partido 2 - 1 F. C. Margem Sul Alineación oficial del equipo 'F. C. Margem Sul' en el partido
Enrico Mauro Alampi (2') 1 - 0
1 - 1 Antonio Foquet (80')
Akim Tober (82') 2 - 1
At. Vallekas Alineación oficial del equipo 'At. Vallekas' en el partido 2 - 1 F. C. Margem Sul Alineación oficial del equipo 'F. C. Margem Sul' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
At. Vallekas Alineación oficial del equipo 'At. Vallekas' en el partido 1 - 1 F. C. Margem Sul Alineación oficial del equipo 'F. C. Margem Sul' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
37,2 % 34,4 % 28,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

At. Vallekas

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Enrico Mauro Alampi, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Vallekas se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 2.
  • 121 Minuto 82 (Gol por el centro): Akim Tober va donar a Vallekas un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): En Akim Tober es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Dositeu Cospindo va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 205 Minuto 44 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Jesús Morlanes va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Andrea Pacilli, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 35, Akim Tober de Vallekas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Krzysztof Majewicz de Vallekas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Enrico Mauro Alampi.

F. C. Margem Sul

Goles Goles

  • 162 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Antonio Foquet per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78 Reinoud Poelarends va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Nicolas Laurier va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 36 (Lesión): Pablo Mont va sortir coix del terreny de joc, substituït per Josué Carranes. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 090 Minuto 43 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 43 de partit, quan un jugador de Margem Sul, en Wies Buys, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 094 Minuto 86 (Tirita (médico)): Fabián Dazar va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Margem Sul estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 76 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Reinoud Poelarends, en lloc de córrer, relliscava.