Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC BENCRISCO (310214) - izanfckafre (1370467) » 458031459: T42/J1/VIII

Liga 458031459 Información oficial sobre el partido 458031459 en Hattrick

28.12.2013 15:15:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 1 / VIII.1047 (178590)

Sarita Fc Alineación oficial del equipo 'Sarita Fc' en el partido 4 - 2 Futbol Club Hoplità Alineación oficial del equipo 'Futbol Club Hoplità' en el partido
0 - 1 Abharan Singh (4')
Anacondo Peixe (25') 1 - 1
Sylwester Maciorowski (29') 2 - 1
2 - 2 Casimir Perès (44')
Herbert Kampfenberger (56') 3 - 2
Alfonso Vásquez (83') 4 - 2
Sarita Fc Alineación oficial del equipo 'Sarita Fc' en el partido 4 - 2 Futbol Club Hoplità Alineación oficial del equipo 'Futbol Club Hoplità' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sarita Fc Alineación oficial del equipo 'Sarita Fc' en el partido 2 - 0 Futbol Club Hoplità Alineación oficial del equipo 'Futbol Club Hoplità' en el partido
Tiene suerte 2.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sarita Fc

Goles Goles

  • 138 Minuto 25 (Gol evento especial extremo + rematador): En Silvio Reyero va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Anacondo Peixe la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 1 al marcador.
  • 121 Minuto 29 (Gol por el centro): Sylwester Maciorowski va donar a Sarita un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 122 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Sarita, atacant per l'esquerra al minut 56, va aprofitar el magnífic llançament de Herbert Kampfenberger per agafar avantatge al marcador: 3 - 2.
  • 134 Minuto 83 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Sarita i així augmentar el marcador a 4 - 2 als 83 minuts de joc. Mentre en Alfonso Vásquez el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): El Sarita ho intentava per la dreta per mitjà de Francis Steward, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 285 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Sarita van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Anacondo Peixe, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 232 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Passaven 86 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Anacondo Peixe va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Anacondo Peixe de Sarita la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Futbol Club Hoplità

Goles Goles

  • 140 Minuto 4 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Hoplità el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Abharan Singh va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!
  • 186 Minuto 44 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Hoplità va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Casimir Perès, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Al minut 87, Casimir Perès va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Manolo Agud de Hoplità es va emportar una amonestació al minut 80 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 41 (Lesión): El jugador de Hoplità Toño Penoucos va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Samuel Sierra Morales va entrar en el seu lloc.