Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

vinillos locos (487540) - pochoclos fc (487792) » 458025817: T42/J3/VIII

Liga 458025817 Información oficial sobre el partido 458025817 en Hattrick

11.01.2014 15:10:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 3 / VIII.946 (54747)

vinillos locos Alineación oficial del equipo 'vinillos locos' en el partido 1 - 3 Racing Pepinillos Alineación oficial del equipo 'Racing Pepinillos' en el partido
Gilberto Pedraza (54') 1 - 0
1 - 1 Filip Vasković (79')
1 - 2 Ivo Ferreira Alexandre (84')
1 - 3 Sędzisław Bindas (87')
vinillos locos Alineación oficial del equipo 'vinillos locos' en el partido 1 - 3 Racing Pepinillos Alineación oficial del equipo 'Racing Pepinillos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
vinillos locos Alineación oficial del equipo 'vinillos locos' en el partido 2 - 1 Racing Pepinillos Alineación oficial del equipo 'Racing Pepinillos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
56,8 % 17,6 % 25,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

vinillos locos

Goles Goles

  • 123 Minuto 54 (Gol por la derecha): vinillos s'avançava al marcador al minut 54, després d'un rebot que va caçar en Gilberto Pedraza per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): vinillos per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 6, quan Daniele Lovino va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Fayad Moutaraji va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Joaquín Erasun va estar a punt d'avançar els locals al minut 18 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 9 (Tirita): Al minut 9 de partit, el jugador Alfredo Marco Guidotti de vinillos es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 094 Minuto 83 (Tirita (médico)): Johan Stjern va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Racing Pepinillos

Goles Goles

  • 141 Minuto 79 (Gol de contra por el centro): El Pepinillos era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Filip Vasković va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 173 Minuto 84 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Ivo Ferreira Alexandre va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 119 Minuto 87 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Otoitz Loiarte va treure un córner llarg cap al segon pal que en Sędzisław Bindas, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Pepinillos que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Carsten Hellmich, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 205 Minuto 68 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Pepinillos va estar a punt de marcar quan Otoitz Loiarte va fer una passada impressionant a Sędzisław Bindas, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 262 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Pepinillos va estar a punt d'empatar al 76 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Miguel Ferrán que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 282 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Al minut 85, el Pepinillos va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Orencio Correa s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sędzisław Bindas.

Lesiones Lesiones