Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Doors (48794) - Legendse (1421647) » 458025546: T42/J7/VIII

Liga 458025546 Información oficial sobre el partido 458025546 en Hattrick

08.02.2014 15:10:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 7 / VIII.941 (54742)

Doors Alineación oficial del equipo 'Doors' en el partido 0 - 3 R.C.D. San Lorenzo Alineación oficial del equipo 'R.C.D. San Lorenzo' en el partido
0 - 1 Andrea Siciliano (5')
0 - 2 Juan Palacios (36')
0 - 3 Güçlü Çavdar (43')
Doors Alineación oficial del equipo 'Doors' en el partido 0 - 3 R.C.D. San Lorenzo Alineación oficial del equipo 'R.C.D. San Lorenzo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Doors Alineación oficial del equipo 'Doors' en el partido 0 - 3 R.C.D. San Lorenzo Alineación oficial del equipo 'R.C.D. San Lorenzo' en el partido
Tiene un resultado normal 0.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 98,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Doors

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Doors va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Carlo dos Santos, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 201 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Tino Kronstorfer va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 83 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 25 (Tarjeta roja directa): Al minut 25, Anton Pazhiltsev de Doors va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Tino Kronstorfer de Doors amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 34 (Tirita): Passats 34 minuts de joc, en Andrea Mel de Doors va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

R.C.D. San Lorenzo

Goles Goles

  • 171 Minuto 5 (Gol por el centro): Lorenzo agafava avantatge al minut 5 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Andrea Siciliano amb mestria.
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Juan Palacios de Lorenzo va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 36. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 116 Minuto 43 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Pere Sanmartí va acabar en una passada genial cap al jugador de Lorenzo Güçlü Çavdar, que va marcar el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Gotthelm Goerlich de Lorenzo va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 41 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Güçlü Çavdar quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Jack Nilsson, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Francesco Comensoli va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 86, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 26 (Tirita (médico)): Cristòfol Sais va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Lorenzo es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.
  • 095 Minuto 85 (Lesión): Juan Palacios va sortir coix del terreny de joc, substituït per Francesco Comensoli. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.