Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Términus Fundación Club (121461) - Real Javatos CF (797804) » 458024304: T42/J4/VIII

Liga 458024304 Información oficial sobre el partido 458024304 en Hattrick

18.01.2014 15:10:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 4 / VIII.919 (54720)

els puntals verde fc Alineación oficial del equipo 'els puntals verde fc' en el partido 4 - 0 Bayern Jerezanen H.C. Alineación oficial del equipo 'Bayern Jerezanen H.C.' en el partido
Jørgen Kongaa (20') 1 - 0
Gerard Hickson (32') 2 - 0
Gerard Hickson (81') 3 - 0
Ancor Ciudadano (83') 4 - 0
els puntals verde fc Alineación oficial del equipo 'els puntals verde fc' en el partido 4 - 0 Bayern Jerezanen H.C. Alineación oficial del equipo 'Bayern Jerezanen H.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
els puntals verde fc Alineación oficial del equipo 'els puntals verde fc' en el partido 3 - 1 Bayern Jerezanen H.C. Alineación oficial del equipo 'Bayern Jerezanen H.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,1 % 1,6 % 14,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

els puntals verde fc

Goles Goles

  • 123 Minuto 20 (Gol por la derecha): puntals s'avançava al marcador al minut 20, després d'un rebot que va caçar en Jørgen Kongaa per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 133 Minuto 32 (Gol por la derecha): puntals va aconseguir el 2 - 0 quan Gerard Hickson va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 81 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan puntals va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Gerard Hickson des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Al minut 22 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Bastian Krugluger de puntals va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 230 Minuto 41 (Ocasión de falta): Jørgen Kongaa va sorprendre Tamás Kurilla amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): En Dik Daxelaar, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 87 (Tirita): Al minut 87 de partit, el jugador Ancor Ciudadano de puntals es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 65 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Manuel Guazola.

Bayern Jerezanen H.C.

Goles Goles

  • 109 Minuto 83 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Gaizka Aretxua es va complicar la vida al minut 83 intentant esquivar Ancor Ciudadano en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del puntals, va robar-li la pilota i va marcar el 4 - 0 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Salvador Guivernau va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Moisés Fernandes, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 252 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Al minut 86 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Salvador Guivernau la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Jerezanen havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 241 Minuto 88 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Jerezanen va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Abdelbassir Mehdawi, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Francisco Muñiz.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 27 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Salvador Guivernau, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.