Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sitosteamsitos (1460793) - luxe city (1367671) » 458019976: T42/J14/VIII

Liga 458019976 Información oficial sobre el partido 458019976 en Hattrick

29.03.2014 15:10:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 14 / VIII.841 (54642)

faru_ct Alineación oficial del equipo 'faru_ct' en el partido 3 - 2 dvd.valdezarza Alineación oficial del equipo 'dvd.valdezarza' en el partido
Tonio Gardelli (27') 1 - 0
José Navarro Iñiguez (43') 2 - 0
2 - 1 Oliver Cimbala (57')
Benjamín Goyara (58') 3 - 1
3 - 2 Mano Torikka (69')
faru_ct Alineación oficial del equipo 'faru_ct' en el partido 3 - 2 dvd.valdezarza Alineación oficial del equipo 'dvd.valdezarza' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
faru_ct Alineación oficial del equipo 'faru_ct' en el partido 0 - 3 dvd.valdezarza Alineación oficial del equipo 'dvd.valdezarza' en el partido
Tiene bastante suerte 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

faru_ct

Goles Goles

  • 143 Minuto 27 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de faru_ct eren letals, i Tonio Gardelli va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 0 entrant des de la dreta.
  • 143 Minuto 43 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de faru_ct eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 43, José Navarro Iñiguez va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 2 - 0.
  • 131 Minuto 58 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Benjamín Goyara va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de faru_ct va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Tonio Gardelli, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 208 Minuto 77 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Tonio Gardelli de faru_ct va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Maíz Loinaz que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Antonio Acavallo.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 51 (Tirita): Al minut 51, Josep Enric Bou de faru_ct es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

dvd.valdezarza

Goles Goles

  • 151 Minuto 57 (Gol por el centro): Un mica després, Oliver Cimbala de dvd.valdezarza va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 154 Minuto 69 (Gol de penalti): Els visitants van reduir diferències des del punt de penal. L'encarregat de posar al marcador el 3 - 2 va ser Mano Torikka. L'entrenador dels locals va sortir de la banqueta i va preguntar amb to prepotent a un periodista "d'on és l'àrbitre?".

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 3, quan en Ilija Pećanić va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Alexis Le Guyader, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 20 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 263 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): En Jacinto Loureiro va encarar al porter al 42, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 253 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 65 en Felipe Obrero va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en José Giménez va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 263 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): El dvd.valdezarza creava perill des de la dreta al minut 79, però en José Giménez, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Antoni Kusiak desviant la pilota a servei de cantonada.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 2 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Juan Iquiapaza.