Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los charliebrown (1601081) - BreoganWins (1432795) » 458013681: T42/J8/VIII

Liga 458013681 Información oficial sobre el partido 458013681 en Hattrick

15.02.2014 15:10:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 8 / VIII.729 (54530)

Dynamo de Molingrado Alineación oficial del equipo 'Dynamo de Molingrado' en el partido 2 - 3 El retorno del Jedi Alineación oficial del equipo 'El retorno del Jedi' en el partido
0 - 1 Mike Lempelius (20')
César Pulido Martín (34') 1 - 1
1 - 2 Mike Lempelius (47')
Manuel Fons (65') 2 - 2
2 - 3 Adolf Antoš (84')
Dynamo de Molingrado Alineación oficial del equipo 'Dynamo de Molingrado' en el partido 2 - 3 El retorno del Jedi Alineación oficial del equipo 'El retorno del Jedi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Dynamo de Molingrado Alineación oficial del equipo 'Dynamo de Molingrado' en el partido 0 - 1 El retorno del Jedi Alineación oficial del equipo 'El retorno del Jedi' en el partido
Tiene suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dynamo de Molingrado

Goles Goles

  • 137 Minuto 34 (Gol evento especial extremo + rematador): Alejandro Vecino va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 34 de joc. César Pulido Martín es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 141 Minuto 65 (Gol de contra por el centro): Manuel Fons va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Molingrado, al minut 65. El marcador va canviar a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 22 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Molingrado va anar a parar a la dreta de l'atac on en Klemens Aberham, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Molingrado va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Jo Gustin, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 82 (Ocasión de contra por la derecha): Leonyid Grofcsik va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Molingrado que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Manuel Fons.

El retorno del Jedi

Goles Goles

  • 173 Minuto 20 (Gol por la derecha): El jugador de retorno Mike Lempelius va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 20 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 118 Minuto 47 (Gol evento especial córner peinado): Adolf Antoš va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de retorno, Mike Lempelius, que va marcar, sense saber com, el 1 - 2.
  • 173 Minuto 84 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Adolf Antoš va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Amaro Carballeiro, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 42 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 281 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Mario Álvarez Cabanilla quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Harry Cortés, però la pilota va topar amb el travesser.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 43 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del retorno puguin veure en Joaquín Ruiz jugant de nou; ja que al minut 43 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Constancio Pont Huerta el va substituir sense tenir temps d'escalfar.