Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CLOONEY F.C (1366719) - Fernanditos (772440) » 458012939: T42/J4/VIII

Liga 458012939 Información oficial sobre el partido 458012939 en Hattrick

18.01.2014 15:10:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 4 / VIII.716 (54517)

CLOONEY F.C Alineación oficial del equipo 'CLOONEY F.C' en el partido 3 - 1 Fernanditos Alineación oficial del equipo 'Fernanditos' en el partido
Igor Castrocan (6') 1 - 0
1 - 1 Rubén Ahuir (37')
Jacobo Soler (82') 2 - 1
Igor Castrocan (85') 3 - 1
CLOONEY F.C Alineación oficial del equipo 'CLOONEY F.C' en el partido 3 - 1 Fernanditos Alineación oficial del equipo 'Fernanditos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CLOONEY F.C Alineación oficial del equipo 'CLOONEY F.C' en el partido 2 - 0 Fernanditos Alineación oficial del equipo 'Fernanditos' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CLOONEY F.C

Goles Goles

  • 124 Minuto 6 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 6 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Igor Castrocan llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 185 Minuto 82 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 82 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de CLOONEY. A fi d'aconseguir el 2 - 1, van tocar-la en curt per tal que Jacobo Soler xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 134 Minuto 85 (Gol de penalti): CLOONEY va obtenir un penal al minut 85, que va llançar a la perfecció Igor Castrocan. 3 - 1 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Pedro Valcárcel va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Cherardo César de CLOONEY la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Fernanditos

Goles Goles

  • 186 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 1 - 1 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del Fernanditos. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Rubén Ahuir va rematar tot sol dins de l'àrea petita.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 29 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Fernanditos sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Samuel Onguene, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 29 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 242 Minuto 73 (Ocasión de contra por la izquierda): El Fernanditos va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 73, però en José Núñez va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Settimio Frullano de Fernanditos es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 2 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Manfred Prinz probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.
  • 305 Minuto 18 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Teodoro Alvarado, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.
  • 301 Minuto 63 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Rubén Ahuir no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.