Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CFAmpolla (1421565) - Movimiento Haas (314679) » 458011803: T42/J2/VIII

Liga 458011803 Información oficial sobre el partido 458011803 en Hattrick

04.01.2014 15:10:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 2 / VIII.696 (54497)

rapid de chamberi Alineación oficial del equipo 'rapid de chamberi' en el partido 1 - 3 FC Pobladura del Bernesga Alineación oficial del equipo 'FC Pobladura del Bernesga' en el partido
0 - 1 Carlos Cabranes (25')
0 - 2 Santos Aguilera (33')
0 - 3 Arnau Teixé (76')
Boyko Kostov (86') 1 - 3
rapid de chamberi Alineación oficial del equipo 'rapid de chamberi' en el partido 1 - 3 FC Pobladura del Bernesga Alineación oficial del equipo 'FC Pobladura del Bernesga' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
rapid de chamberi Alineación oficial del equipo 'rapid de chamberi' en el partido 2 - 0 FC Pobladura del Bernesga Alineación oficial del equipo 'FC Pobladura del Bernesga' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,9 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

rapid de chamberi

Goles Goles

  • 101 Minuto 86 (Gol por el centro): El chamberi no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Boyko Kostov es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 32 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de chamberi a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Aart Reijers va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 237 Minuto 38 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Jérémie Gaillard va fer una magnífica centrada, però la rematada de Aart Reijers va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 201 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Aart Reijers va disposar d'una bona oportunitat al minut 40, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 201 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Aart Reijers no va entrar per centímetres.
  • 203 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): En Pör Jansson de chamberi va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 202 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): En Aart Reijers de chamberi es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 88, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 65 (Tirita): Era el minut 65 quan després d'una dura entrada, el jugador Iván Luis de Amesti de chamberi s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

FC Pobladura del Bernesga

Goles Goles

  • 173 Minuto 25 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Carlos Cabranes va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 186 Minuto 33 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de Pobladura va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Santos Aguilera.
  • 118 Minuto 76 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 76, el Pobladura va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Arnau Teixé, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Pobladura va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Christoffer Niessen, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Arnau Teixé.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 30 (Tirita): Passats 30 minuts de joc, en Mikko Ahopelto de Pobladura va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.