Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Aparjeitri F.C. (1432417) - Sociedad Deportiva Arucas (1586663) » 458007811: T42/J11/VIII

Liga 458007811 Información oficial sobre el partido 458007811 en Hattrick

08.03.2014 15:10:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 11 / VIII.624 (54425)

Patch programmers Alineación oficial del equipo 'Patch programmers' en el partido 4 - 0 Chickens team Alineación oficial del equipo 'Chickens team' en el partido
Alejandro Dutari (36') 1 - 0
Alejandro Dutari (65') 2 - 0
Ginés Serrano (67') 3 - 0
Alejandro Dutari (69') 4 - 0
Patch programmers Alineación oficial del equipo 'Patch programmers' en el partido 4 - 0 Chickens team Alineación oficial del equipo 'Chickens team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Patch programmers Alineación oficial del equipo 'Patch programmers' en el partido 2 - 0 Chickens team Alineación oficial del equipo 'Chickens team' en el partido
Tiene suerte 2.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,9 % 0,1 % 4,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Patch programmers

Goles Goles

  • 123 Minuto 36 (Gol por la derecha): Passats 36 minuts, Alejandro Dutari, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. programmers es posava per davant!
  • 138 Minuto 65 (Gol evento especial extremo + rematador): Ginés Serrano estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Alejandro Dutari va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 0 al minut 65.
  • 131 Minuto 67 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de programmers va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Ginés Serrano progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 132 Minuto 69 (Gol por la izquierda): En Alejandro Dutari va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 11 (Ocasión de falta): Al minut 11, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 230 Minuto 38 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Douglas Pettersson, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Soriano Villa. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Ginés Serrano una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 62, però una magnífica aturada de Marciano Serodio va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 44 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 44 de partit, quan un jugador de programmers, en Giuseppe Pacilli, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Chickens team

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 37 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Christoph Paepenmüller va entorpir al marcador d'en Víctor Pérez Garzón per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): En Julian Vernhet va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 263 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): En Vladimir Gustelev va encarar al porter al 42, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 262 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Joan Vicenç Flequé per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 52, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 241 Minuto 63 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Chickens va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Joan Vicenç Flequé, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.