Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sacrament of Carnage III (991722) - Valkyrie Team Euskadi (1596306) » 458007110: T42/J4/VIII

Liga 458007110 Información oficial sobre el partido 458007110 en Hattrick

18.01.2014 15:10:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 4 / VIII.612 (54413)

txiskines Alineación oficial del equipo 'txiskines' en el partido 4 - 0 C.D. Majadahonda Alineación oficial del equipo 'C.D. Majadahonda' en el partido
Pere Moranta (36') 1 - 0
Joan Capellà (57') 2 - 0
Dunixi Arramele (75') 3 - 0
Joan Capellà (80') 4 - 0
txiskines Alineación oficial del equipo 'txiskines' en el partido 4 - 0 C.D. Majadahonda Alineación oficial del equipo 'C.D. Majadahonda' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
txiskines Alineación oficial del equipo 'txiskines' en el partido 2 - 2 C.D. Majadahonda Alineación oficial del equipo 'C.D. Majadahonda' en el partido
Tiene suerte 2.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
37,6 % 34,2 % 28,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

txiskines

Goles Goles

  • 121 Minuto 36 (Gol por el centro): Pere Moranta va donar a txiskines un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 105 Minuto 57 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Pedro Montalvo Galán va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Joan Capellà va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. txiskines posava el marcador 2 a 0.
  • 118 Minuto 75 (Gol evento especial córner peinado): En Baldomer Guillemot entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al txiskines, un peu providencial d'en Dunixi Arramele va situar el 3-0 al panell digital.
  • 137 Minuto 80 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Baldomer Guillemot va anar a parar al cap de Joan Capellà que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a txiskines el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Dunixi Arramele. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Joan Capellà es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 86, Sebastian-Andrei Andronescu de txiskines va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

C.D. Majadahonda

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Majadahonda va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Jordi Enseñat va desviar el xut final de Igatz Oñatz després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Majadahonda van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Peer Rädler va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 251 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Gian-Reto Emery va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 251 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Gian-Reto Emery va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Jordi Enseñat no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Elias Rüdding de Majadahonda la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.