Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Unimate Tucaners (1366079) - Paketon Classic F.C. (775727) » 458001623: T42/J2/VIII

Liga 458001623 Información oficial sobre el partido 458001623 en Hattrick

04.01.2014 15:10:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 2 / VIII.514 (54315)

Team Infierno Alineación oficial del equipo 'Team Infierno' en el partido 0 - 1 Paketon Classic F.C. Alineación oficial del equipo 'Paketon Classic F.C.' en el partido
0 - 1 Anders Torsson (67')
Team Infierno Alineación oficial del equipo 'Team Infierno' en el partido 0 - 1 Paketon Classic F.C. Alineación oficial del equipo 'Paketon Classic F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Team Infierno Alineación oficial del equipo 'Team Infierno' en el partido 3 - 0 Paketon Classic F.C. Alineación oficial del equipo 'Paketon Classic F.C.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Team Infierno

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Infierno va estar a punt de posar-se per davant al minut 12 però Lior Ariel va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 206 Minuto 31 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 31 minuts de joc, Joan de Arquer semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.
  • 221 Minuto 51 (Ocasión por el centro): En Joan de Arquer va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Infierno se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Infierno per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 64, quan Marcelino Moya va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 49 (Lesión grave): Després de 49 minuts, Infierno va veure com el seu jugador Damien Butler havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Zavareh Davoudi entraria per ocupar el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 8 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Lior Ariel, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.

Paketon Classic F.C.

Goles Goles

  • 116 Minuto 67 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Wolfhard Jakse sempre és una garantia. Al minut 67, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Anders Torsson marcar el 0 - 1 per al Paketon.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): En Ronny Kaukovaara va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Ronny Kaukovaara de Paketon, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 40, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!