Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MiMoZo FC (1456516) - El Robledo FC. (794715) » 457999268: T42/J3/VIII

Liga 457999268 Información oficial sobre el partido 457999268 en Hattrick

11.01.2014 15:10:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 3 / VIII.472 (54273)

Dafebes C.F Alineación oficial del equipo 'Dafebes C.F' en el partido 2 - 0 Wins Team Return Alineación oficial del equipo 'Wins Team Return' en el partido
Rainhardt Jocher (67') 1 - 0
Bolibar Juantzelai (75') 2 - 0
Dafebes C.F Alineación oficial del equipo 'Dafebes C.F' en el partido 2 - 0 Wins Team Return Alineación oficial del equipo 'Wins Team Return' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Dafebes C.F Alineación oficial del equipo 'Dafebes C.F' en el partido 1 - 1 Wins Team Return Alineación oficial del equipo 'Wins Team Return' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
57,4 % 17,1 % 25,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dafebes C.F

Goles Goles

  • 119 Minuto 67 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Dafebes va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Rainhardt Jocher va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 0.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Bolibar Juantzelai es va introduir dins la defensa central al minut 75, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 21 (Ocasión de falta): En Bolibar Juantzelai es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 216 Minuto 82 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Virgílio Lobeira va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 82, i va passar la pilota a Taisto Ojanne, però aquest no va encertar a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Chaim Shivhon es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 26 (Lesión leve): En Guido Morbelli de Dafebes va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Antonio Dito va prendre el seu rol al minut 26.

Wins Team Return

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Return va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Birger Blockmans va sortir per sobre el travesser.
  • 270 Minuto 23 (Ocasión de falta): Eddie Homewood va xutar magistralment una falta al minut 23 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Return va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 28, quan Michal Hampl va quedar-se sol davant el porter Walther Fruehauf, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): En Yury Gulenko va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 251 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Leonard Jurj va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Walther Fruehauf no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 50 (Tirita): Era el minut 50 quan després d'una dura entrada, el jugador Juan De Dios Crespo de Return s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.