Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UD Droguerías Domínguez S.A.D (1366612) - Atletico Fochanca (777004) » 457995288: T42/J2/VIII

Liga 457995288 Información oficial sobre el partido 457995288 en Hattrick

04.01.2014 15:10:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 2 / VIII.401 (54202)

The worl champion Alineación oficial del equipo 'The worl champion' en el partido 2 - 1 Kalypolis Alineación oficial del equipo 'Kalypolis' en el partido
Manuel Mazo Martínez (24') 1 - 0
1 - 1 Fabián Lizardo (29')
Manel Inchurandieta (79') 2 - 1
The worl champion Alineación oficial del equipo 'The worl champion' en el partido 2 - 1 Kalypolis Alineación oficial del equipo 'Kalypolis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
The worl champion Alineación oficial del equipo 'The worl champion' en el partido 2 - 0 Kalypolis Alineación oficial del equipo 'Kalypolis' en el partido
Tiene un resultado normal 2.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The worl champion

Goles Goles

  • 121 Minuto 24 (Gol por el centro): Al minut 24 els aficionats van embogir quan en Manuel Mazo Martínez va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de champion.
  • 121 Minuto 79 (Gol por el centro): Manel Inchurandieta va donar a champion un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): champion va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Eduardo Manuel Rodríguez en un 1 contra 1 amb el porter João Correia, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): champion va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Ciprian Preda va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter João Correia.
  • 223 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ciprian Preda va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Eduardo Manuel Rodríguez de champion amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Toni Termes es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 70 (Lesión): champion es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Iván Pérez no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava César Garabalde al camp.

Kalypolis

Goles Goles

  • 138 Minuto 29 (Gol evento especial extremo + rematador): En Chuan Robledillo va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Fabián Lizardo la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 1 al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Antonio Fenares de Kalypolis va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 514 Minuto 69 (Tarjeta roja directa): Al minut 69, Mohd Thaha Abdul Syukur de Kalypolis va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 35 (Tirita): Passats 35 minuts de joc, en Farruco Seselle de Kalypolis va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.