Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Llagoscat (315584) - CD Montuïri (440555) » 457991691: T42/J13/VIII

Liga 457991691 Información oficial sobre el partido 457991691 en Hattrick

22.03.2014 15:10:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 13 / VIII.336 (54137)

FC Llagoscat Alineación oficial del equipo 'FC Llagoscat' en el partido 0 - 0 Inter de Querol Alineación oficial del equipo 'Inter de Querol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Llagoscat Alineación oficial del equipo 'FC Llagoscat' en el partido 2 - 1 Inter de Querol Alineación oficial del equipo 'Inter de Querol' en el partido
Tiene mala suerte 2.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,1 % 0,2 % 5,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Llagoscat

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Remo Stall va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Remo Stall del FCL ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): FCL va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar José Alfonso Mínguez Tahona en un 1 contra 1 amb el porter Fred Güldene, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): FCL va estar a punt de posar-se per davant al minut 51 però Robert Cisquer va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 242 Minuto 55 (Ocasión de contra por la izquierda): FCL van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 55, però José Alfonso Mínguez Tahona va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 221 Minuto 76 (Ocasión por el centro): En Cédrick Poppe va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de FCL se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Bobby van 't Hof de FCL amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 73 (Lesión leve): Nicola Zanazzo de FCL va abandonar el terreny de joc després de 73 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Cédrick Poppe va entrar en el seu lloc.

Inter de Querol

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 34 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Querol va anar a parar a la dreta de l'atac on en Daniel-Alexandru Vreme, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 35, quan en Arsenio Pont va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Querol va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Javier Thierse va sortir per sobre el travesser.