Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Recreativo Granada. (1337905) - UD Oliverete (1459774) » 457986941: T42/J1/VIII

Liga 457986941 Información oficial sobre el partido 457986941 en Hattrick

28.12.2013 15:10:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 1 / VIII.252 (54053)

Recreativo Granada. Alineación oficial del equipo 'Recreativo Granada.' en el partido 1 - 1 Triana F.C. Alineación oficial del equipo 'Triana F.C.' en el partido
Rodolf de Bofarull (37') 1 - 0
1 - 1 Mirko Hechendorf (74')
Recreativo Granada. Alineación oficial del equipo 'Recreativo Granada.' en el partido 1 - 1 Triana F.C. Alineación oficial del equipo 'Triana F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Recreativo Granada. Alineación oficial del equipo 'Recreativo Granada.' en el partido 3 - 0 Triana F.C. Alineación oficial del equipo 'Triana F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 2.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Recreativo Granada.

Goles Goles

  • 121 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37 els aficionats van embogir quan en Rodolf de Bofarull va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de R.Granada.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): En Jöns Jeppsson va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de R.Granada se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 224 Minuto 24 (Ocasión de penalti): R.Granada es va veure beneficiat per la polèmica al minut 24, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Vladimir Myachkov va relliscar al moment de fer el xut i el porter Tomeu Casamartí no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): R.Granada va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jöns Jeppsson va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Tomeu Casamartí.
  • 233 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Al minut 65 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Rodolf de Bofarull de R.Granada va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Iago Dasilva. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Milan Damek de R.Granada va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Triana F.C.

Goles Goles

  • 163 Minuto 74 (Gol por la derecha): Al minut 74 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Mirko Hechendorf que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.