Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Diables Blaus (1430406) - Crispitines (1338374) » 457982848: T42/J14/VIII

Liga 457982848 Información oficial sobre el partido 457982848 en Hattrick

29.03.2014 15:10:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 14 / VIII.178 (53979)

Miaus F.C. Alineación oficial del equipo 'Miaus F.C.' en el partido 1 - 3 Ojete Team Alineación oficial del equipo 'Ojete Team' en el partido
0 - 1 Albert Rossy (26')
0 - 2 Frans Kolkman (54')
0 - 3 Jan Ryłko (58')
Armin Reitbauer (64') 1 - 3
Miaus F.C. Alineación oficial del equipo 'Miaus F.C.' en el partido 1 - 3 Ojete Team Alineación oficial del equipo 'Ojete Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Miaus F.C. Alineación oficial del equipo 'Miaus F.C.' en el partido 2 - 3 Ojete Team Alineación oficial del equipo 'Ojete Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,5 % 17,1 % 57,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Miaus F.C.

Goles Goles

  • 101 Minuto 64 (Gol por el centro): Al minut 64, Armin Reitbauer es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 3, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Gorka Beloki va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 240 Minuto 34 (Ocasión de contra de falta): Miaus va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Gorka Beloki va anar a parar a les mans del porter.
  • 203 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Miaus va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Armin Reitbauer va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mikael Lehtonen de Miaus amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 8 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Sergi Estarriola, en lloc de córrer, relliscava.

Ojete Team

Goles Goles

  • 173 Minuto 26 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Albert Rossy va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 183 Minuto 54 (Gol por la derecha): Al minut 54, Ojete va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Frans Kolkman, amb un xut sec des de la dreta.
  • 142 Minuto 58 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Jan Ryłko de Ojete va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Jan Ryłko es va quedar sol davant del porter, al minut 33. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 283 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Bogomil Englhofer al minut 35, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Antonio Nájera va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 68, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Vyacheslav Panikarov de Ojete es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 84 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Rostislav Slavětínský, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.