Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CF canet de mar juvenil (124773) - nebur.FC (1457384) » 457980362: T42/J9/VIII

Liga 457980362 Información oficial sobre el partido 457980362 en Hattrick

22.02.2014 15:10:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 9 / VIII.134 (53935)

Salamanca Athletic Alineación oficial del equipo 'Salamanca Athletic' en el partido 4 - 0 Los Dolce Macarras Alineación oficial del equipo 'Los Dolce Macarras' en el partido
Álvaro Rollán (26') 1 - 0
Alexandre Legrain (27') 2 - 0
Alaa Bahieg (77') 3 - 0
Alexandre Legrain (82') 4 - 0
Salamanca Athletic Alineación oficial del equipo 'Salamanca Athletic' en el partido 4 - 0 Los Dolce Macarras Alineación oficial del equipo 'Los Dolce Macarras' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Salamanca Athletic Alineación oficial del equipo 'Salamanca Athletic' en el partido 2 - 0 Los Dolce Macarras Alineación oficial del equipo 'Los Dolce Macarras' en el partido
Tiene suerte 2.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Salamanca Athletic

Goles Goles

  • 122 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Salamanca prenia la batuta de l'encontre al minut 26, quan en Álvaro Rollán va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Salamanca va augmentar la diferència quan Alexandre Legrain no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 133 Minuto 77 (Gol por la derecha): Salamanca va aconseguir el 3 - 0 quan Alaa Bahieg va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 82 (Gol por la derecha): Salamanca va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Alexandre Legrain va poder fer el 4 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): En Rafael Muskoff va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Salamanca se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 243 Minuto 29 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Salamanca sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Álvaro Rollán, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 29 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 232 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Al minut 69, Alaa Bahieg gairebé va marcar per a Salamanca des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 285 Minuto 84 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Macarras. La jugada d'estratègia del Salamanca per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Rafael Muskoff va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Los Dolce Macarras

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Macarras van seguir progressant per la banda dreta. Enzo Giorgio va tenir la seva oportunitat al minut 28, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 20 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 20 de partit, quan un jugador de Macarras, en Parsa Yazdani, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 091 Minuto 73 (Lesión leve): Després de 73 minuts jugats, Calle Svahn es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Enrique Zorita Muñoz.