Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Estamelse (119577) - Quietos S.D (776312) » 457979545: T42/J14/VIII

Liga 457979545 Información oficial sobre el partido 457979545 en Hattrick

29.03.2014 15:10:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 14 / VIII.119 (53920)

Nankatsû FC Alineación oficial del equipo 'Nankatsû FC' en el partido 2 - 1 Liancar S.D Alineación oficial del equipo 'Liancar S.D' en el partido
Carl Schickaneder (17') 1 - 0
1 - 1 Paul Bau (40')
Sertan Köklü (70') 2 - 1
Nankatsû FC Alineación oficial del equipo 'Nankatsû FC' en el partido 2 - 1 Liancar S.D Alineación oficial del equipo 'Liancar S.D' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Nankatsû FC Alineación oficial del equipo 'Nankatsû FC' en el partido 2 - 0 Liancar S.D Alineación oficial del equipo 'Liancar S.D' en el partido
Tiene un resultado normal 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nankatsû FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 17 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 17 gràcies a la jugada de Carl Schickaneder, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 185 Minuto 70 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Sertan Köklü, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 71 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Sertan Köklü va entorpir al marcador d'en Reinhard Ruppli per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 32, Facundo Abal de Nankatsû va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 30 (Lesión leve): Nankatsû va fer una substitució al minut 30. Abdelmoussaouir Hamzawi va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Sertan Köklü.

Liancar S.D

Goles Goles

  • 160 Minuto 40 (Gol de falta): L'entrenador de Liancar es va posar content quan l'àrbitre va xiular una falta propera a l'àrea. Sabia que Paul Bau era un bon llançador i hi havia força probabilitats d'empatar, com així va ser: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 11 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Liancar va anar a parar a la dreta de l'atac on en Guenter Longerich, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 272 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Liancar que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Guenter Longerich, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 240 Minuto 77 (Ocasión de contra de falta): Liancar va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Paul Bau va anar a parar a les mans del porter.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 31 (Lesión grave): Jorge Marques Alves, de Liancar, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Pedro Echavarri el va substituir.
  • 095 Minuto 33 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Massimiliano Bergese va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en José Antonio Martínez Mendez.