Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

nBytes.org (794596) - Napster FC (1366818) » 457978351: T42/J9/VIII

Liga 457978351 Información oficial sobre el partido 457978351 en Hattrick

22.02.2014 15:10:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 9 / VIII.98 (53899)

nBytes.org Alineación oficial del equipo 'nBytes.org' en el partido 3 - 1 Napster FC Alineación oficial del equipo 'Napster FC' en el partido
0 - 1 Sergio Pérez (40')
Peter Karlbratt (61') 1 - 1
Victor Da Silva (67') 2 - 1
Victor Da Silva (77') 3 - 1
nBytes.org Alineación oficial del equipo 'nBytes.org' en el partido 3 - 1 Napster FC Alineación oficial del equipo 'Napster FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
nBytes.org Alineación oficial del equipo 'nBytes.org' en el partido 2 - 0 Napster FC Alineación oficial del equipo 'Napster FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

nBytes.org

Goles Goles

  • 119 Minuto 61 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Gerold van Weelie va treure un córner llarg cap al segon pal que en Peter Karlbratt, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 1.
  • 185 Minuto 67 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 67 minuts, el tirador de faltes del nBytes va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Victor Da Silva, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 1 pujava al marcador.
  • 185 Minuto 77 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Napster. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Victor Da Silva la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del nBytes es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 1 arribava al minut 77.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 28 (Ocasión de penalti): nBytes va gaudir d'un penal a favor al minut 28, però el jugador Gerold van Weelie va fer un xut patètic, i va estavellar la bimba al cos del porter, Datuk Isir.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Alberto Talavera! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): nBytes va estar a punt de posar-se per davant al minut 66 però Gerold van Weelie va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Juan Carlos Roa.

Napster FC

Goles Goles

  • 186 Minuto 40 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 0 - 1 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del Napster. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Sergio Pérez va rematar tot sol dins de l'àrea petita.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 23 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Napster va anar a parar a la dreta de l'atac on en Jens Sundkvist, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Napster va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ede Wannack, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 35 (Lesión grave): Grzegorz Kuternoga, de Napster, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Ede Wannack el va substituir.