Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LEG IX HISPANIA (1417857) - Honor F.C (794933) » 457976698: T42/J3/VIII

Liga 457976698 Información oficial sobre el partido 457976698 en Hattrick

11.01.2014 15:10:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 3 / VIII.69 (53870)

Haunted Hill Alineación oficial del equipo 'Haunted Hill' en el partido 1 - 1 Los Miserables C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Miserables C.F.' en el partido
0 - 1 Alfredo Gotiortúa (44')
Gianluigi Santelli (80') 1 - 1
Haunted Hill Alineación oficial del equipo 'Haunted Hill' en el partido 1 - 1 Los Miserables C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Miserables C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Haunted Hill Alineación oficial del equipo 'Haunted Hill' en el partido 2 - 0 Los Miserables C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Miserables C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Haunted Hill

Goles Goles

  • 113 Minuto 80 (Gol por la derecha): Després de 80 minuts de partit, Gianluigi Santelli igualava per Haunted en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 39 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Jan-Erik Tornmo haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Haunted al minut 39.
  • 211 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Al minut 66, Darren Hamster quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 44 (Lesión): Haunted es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Arkadiusz Plutecki no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Darren Hamster al camp.
  • 090 Minuto 67 (Tirita): Passats 67 minuts de joc, en Raphaël Hijdra de Haunted va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Los Miserables C.F.

Goles Goles

  • 143 Minuto 44 (Gol de contra por la derecha): El jugador Alfredo Gotiortúa de Miserables es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Tomasz Piątek ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 289 Minuto 20 (Ocasión evento especial): Ibon Colina va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 20, però no s'esperava que en Alexander Sudnitz, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.
  • 241 Minuto 53 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Miserables va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Jan-Erik Tornmo va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 72 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Miserables sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Ibon Colina, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 72 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jan-Erik Tornmo de Miserables amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 5 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Ibon Colina no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.