Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ELXE-TENERIFE-RAKEL-CLARA (1372852) - Petaca C.F. (487893) » 457974632: T42/J5/VIII

Liga 457974632 Información oficial sobre el partido 457974632 en Hattrick

25.01.2014 15:10:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 5 / VIII.32 (53833)

ELXE-TENERIFE-RAKEL-CLARA Alineación oficial del equipo 'ELXE-TENERIFE-RAKEL-CLARA' en el partido 1 - 5 Carperos united Alineación oficial del equipo 'Carperos united' en el partido
0 - 1 Lauri Jylhä (2')
0 - 2 Alejandro Gordillo (4')
Melchor Baracaldo (31') 1 - 2
1 - 3 Uri Fonts (38')
1 - 4 Saad Naji (59')
1 - 5 Uri Fonts (84')
ELXE-TENERIFE-RAKEL-CLARA Alineación oficial del equipo 'ELXE-TENERIFE-RAKEL-CLARA' en el partido 1 - 5 Carperos united Alineación oficial del equipo 'Carperos united' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
ELXE-TENERIFE-RAKEL-CLARA Alineación oficial del equipo 'ELXE-TENERIFE-RAKEL-CLARA' en el partido 0 - 6 Carperos united Alineación oficial del equipo 'Carperos united' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ELXE-TENERIFE-RAKEL-CLARA

Goles Goles

  • 118 Minuto 31 (Gol evento especial córner peinado): ELXE-TENERIFE-RAKEL va aconseguir el 1 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Rodrigo Villascuerna, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Melchor Baracaldo que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): En Atxuri Oñatibia de ELXE-TENERIFE-RAKEL es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 83, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en César Rainer de ELXE-TENERIFE-RAKEL amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Baraquiel Cigarán de ELXE-TENERIFE-RAKEL la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 40 (Tirita): Al minut 40 de partit, el jugador Víctor Ubaque de ELXE-TENERIFE-RAKEL es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Carperos united

Goles Goles

  • 119 Minuto 2 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Lauri Jylhä va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 0 - 1 al minut 2.
  • 181 Minuto 4 (Gol por el centro): Al minut 4, Alejandro Gordillo va augmentar l'avantatge de Carperos a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 180 Minuto 38 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 38 pels visitants. En Uri Fonts va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.
  • 183 Minuto 59 (Gol por la derecha): Al 59 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Carperos augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Saad Naji es rifés el porter i marqués el 1 - 4.
  • 184 Minuto 84 (Gol de penalti): Passaven 84 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Uri Fonts va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 16 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Carperos a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en José Rafael Molina va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Al minut 68 de partit, Uri Fonts va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tahsin Azalan.
  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Anastácio Madeira es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 70 (Lesión): Carperos es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Ignaz Elberts no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Adrián Coiñago al camp.