Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hostafrancs EC (311591) - niscalo fc (1456183) » 457974070: T42/J4/VIII

Liga 457974070 Información oficial sobre el partido 457974070 en Hattrick

18.01.2014 15:10:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 4 / VIII.22 (53823)

rotaman Alineación oficial del equipo 'rotaman' en el partido 2 - 2 niscalo fc Alineación oficial del equipo 'niscalo fc' en el partido
0 - 1 Davide Pierelli (30')
0 - 2 Johnny Jolly (39')
Piotr Solarek (41') 1 - 2
Piotr Solarek (42') 2 - 2
rotaman Alineación oficial del equipo 'rotaman' en el partido 2 - 2 niscalo fc Alineación oficial del equipo 'niscalo fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
rotaman Alineación oficial del equipo 'rotaman' en el partido 0 - 6 niscalo fc Alineación oficial del equipo 'niscalo fc' en el partido
Tiene suerte 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

rotaman

Goles Goles

  • 106 Minuto 41 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Piotr Solarek sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 41 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 2 al marcador.
  • 111 Minuto 42 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Piotr Solarek va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. rotaman empatava el partit, 2 a 2, al minut 42.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Al minut 82 es va veure una gran oportunitat per a rotaman per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Riku Oikarinen, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Riku Oikarinen es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 14 (Lesión): El jugador de rotaman Paul Barnes va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Robin Blonde va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 5 (Evento clima: sol, OK técnico): En Robert Adell va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.

niscalo fc

Goles Goles

  • 172 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Passats 30 minuts de partit, niscalo es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Davide Pierelli es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 115 Minuto 39 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Octavian Tarcea no va poder aturar Johnny Jolly de niscalo, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 39 el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Alfredo Polo Cano, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 4 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Uri Espadaler va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Mario Giacco, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 285 Minuto 49 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Alfredo Polo Cano, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 271 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Elías Arce que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89 de partit, Natalino Rivera quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alfredo Polo Cano de niscalo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 87 (Tirita): Passats 87 minuts de joc, en Pavel Stuchlík de niscalo va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 83 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Mal Thorn que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.