Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Salduie Zaragoza (1415269) - Pirulito FC (1432552) » 457970834: T42/J3/VII

Liga 457970834 Información oficial sobre el partido 457970834 en Hattrick

11.01.2014 15:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 3 / VII.988 (39024)

Artemito Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Artemito Futbol Club' en el partido 4 - 2 Free Masons Tabern Alineación oficial del equipo 'Free Masons Tabern' en el partido
Lois Kautzner (3') 1 - 0
1 - 1 Alexander Keglevits (8')
Cassiano Alcobia (17') 2 - 1
2 - 2 Steef van Hanegem (26')
Jesus Laranjeiro (68') 3 - 2
Lois Kautzner (88') 4 - 2
Artemito Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Artemito Futbol Club' en el partido 4 - 2 Free Masons Tabern Alineación oficial del equipo 'Free Masons Tabern' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Artemito Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Artemito Futbol Club' en el partido 3 - 1 Free Masons Tabern Alineación oficial del equipo 'Free Masons Tabern' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,7 % 2,3 % 16,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Artemito Futbol Club

Goles Goles

  • 123 Minuto 3 (Gol por la derecha): El jugador Lois Kautzner de Artemito, després de 3 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 121 Minuto 17 (Gol por el centro): Al minut 17 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Cassiano Alcobia ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Artemito es posava per davant 2 a 1.
  • 123 Minuto 68 (Gol por la derecha): Passats 68 minuts, Jesus Laranjeiro, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 3 - 2. Artemito es posava per davant!
  • 133 Minuto 88 (Gol por la derecha): Artemito va aconseguir el 4 - 2 quan Lois Kautzner va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79, Cassiano Alcobia gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Norberto Morais Silva va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 2 (Lesión leve): En Jordi Valldeperes ocupà el lloc d'en Enric Fabrellas al 2 minuts, dos minuts després que el jugador de Artemito quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 095 Minuto 6 (Lesión): Artemito es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Felipe Arostegui no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Jesus Laranjeiro al camp.

Free Masons Tabern

Goles Goles

  • 108 Minuto 8 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 8, en Miguel García Barberá la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Alexander Keglevits que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 163 Minuto 26 (Gol por la derecha): El jugador visitant Steef van Hanegem va aconseguir empatar 2 - 2 al minut 26 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 85 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Miguel Ángel Tana van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Alexander Keglevits a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 262 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Al minut 86 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Carlos Santos Martinho va fer una jugada per la banda esquerra, però Alois Radič va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 5, Carlos Santos Martinho de Masons va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.