Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lebrija FC SA (774672) - Refugio (486713) » 457969270: T42/J9/VII

Liga 457969270 Información oficial sobre el partido 457969270 en Hattrick

22.02.2014 15:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 9 / VII.960 (38996)

Jhavan Valencia C.F. Alineación oficial del equipo 'Jhavan Valencia C.F.' en el partido 1 - 0 Winning Eleven C.F. Alineación oficial del equipo 'Winning Eleven C.F.' en el partido
Admutis Kudriašovas (78') 1 - 0
Jhavan Valencia C.F. Alineación oficial del equipo 'Jhavan Valencia C.F.' en el partido 1 - 0 Winning Eleven C.F. Alineación oficial del equipo 'Winning Eleven C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Jhavan Valencia C.F. Alineación oficial del equipo 'Jhavan Valencia C.F.' en el partido 4 - 1 Winning Eleven C.F. Alineación oficial del equipo 'Winning Eleven C.F.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,3 % 0,4 % 8,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jhavan Valencia C.F.

Goles Goles

  • 124 Minuto 78 (Gol de penalti): Corria el minut 78, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. JVCF s'avançava en el marcador després que en Admutis Kudriašovas xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 4 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Basiel Van Leuven van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en César Nieto a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 236 Minuto 52 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Jorge Maestre Lobo va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): En Juan Gand, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alfonso Riaño es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fernando Téllez de JVCF la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 81 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Fernando Téllez, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.

Winning Eleven C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Gonzalo Franco, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 20 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Al minut 30 de partit, Jorge Maestre Lobo quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.