Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lagunak (117771) - Seleccion horta nord (990242) » 457969134: T42/J2/VII

Liga 457969134 Información oficial sobre el partido 457969134 en Hattrick

04.01.2014 15:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 2 / VII.958 (38994)

Lagunak Alineación oficial del equipo 'Lagunak' en el partido 2 - 1 Rayo Greco Alineación oficial del equipo 'Rayo Greco' en el partido
0 - 1 Albino Freitas (14')
Bernat Sirach (70') 1 - 1
Félix Cabilla (82') 2 - 1
Lagunak Alineación oficial del equipo 'Lagunak' en el partido 2 - 1 Rayo Greco Alineación oficial del equipo 'Rayo Greco' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Lagunak Alineación oficial del equipo 'Lagunak' en el partido 0 - 1 Rayo Greco Alineación oficial del equipo 'Rayo Greco' en el partido
Tiene suerte 0.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,6 % 0,3 % 92,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lagunak

Goles Goles

  • 138 Minuto 70 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Xavi Postils va anar directament als peus de Bernat Sirach que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 1.
  • 141 Minuto 82 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Lagunak van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 1 mitjançant en Félix Cabilla.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 4 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Fernán Aneiros va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 4. En Xavi Postils va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 221 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Mihai-Ionuţ Imbrea! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 38 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 38 de partit, quan un jugador de Lagunak, en Mihai-Ionuţ Imbrea, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Rayo Greco

Goles Goles

  • 172 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Passats 14 minuts de partit, Grecos es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Albino Freitas es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Lorenzo Giuliani, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Lorenzo Giuliani va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 285 Minuto 59 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Grecos la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.