Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Aranjuez C.F (1579193) - Legendarios S.A (486751) » 457967913: T42/J4/VII

Liga 457967913 Información oficial sobre el partido 457967913 en Hattrick

18.01.2014 15:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 4 / VII.936 (38972)

Real Aranjuez C.F Alineación oficial del equipo 'Real Aranjuez C.F' en el partido 2 - 1 Tarifa SD Alineación oficial del equipo 'Tarifa SD' en el partido
Alán Carballeda (11') 1 - 0
1 - 1 Gerd Hoffmann (18')
József Sipos (77') 2 - 1
Real Aranjuez C.F Alineación oficial del equipo 'Real Aranjuez C.F' en el partido 2 - 1 Tarifa SD Alineación oficial del equipo 'Tarifa SD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Aranjuez C.F Alineación oficial del equipo 'Real Aranjuez C.F' en el partido 2 - 0 Tarifa SD Alineación oficial del equipo 'Tarifa SD' en el partido
Tiene un resultado normal 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,5 % 0,4 % 8,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Aranjuez C.F

Goles Goles

  • 121 Minuto 11 (Gol por el centro): Aranjuez va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 11 Alán Carballeda va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 116 Minuto 77 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 77, en Adei Ulazia del Aranjuez va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a József Sipos que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Aranjuez va estar a punt de posar-se per davant al minut 8 però József Sipos va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Adei Ulazia va estar a punt de sentenciar el partit al minut 80, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Pocho Aguinaga al minut 83 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Jan Materka va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 73 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Christophe Care va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Pedro Dameto.

Tarifa SD

Goles Goles

  • 142 Minuto 18 (Gol de contra por la izquierda): Gerd Hoffmann va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 1 per a Tarifa.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 9 (Ocasión de contra de falta): Tarifa va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Alejandro Malafaya va anar a parar a les mans del porter.
  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Tarifa va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Simon Imray, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Gerd Hoffmann va marcar al minut 38 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): En 蒋 (Jiang) 士航 (Shihang) va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 72 (Tarjeta roja directa): Al minut 72, Marc Andreu Bonjoch de Tarifa va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 81 (Lesión leve): Després de 81 minuts jugats, Gerd Hoffmann es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Paco Velicia.