Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Bon Pastor (31008) - los merenguitos (796011) » 457967079: T42/J6/VII

Liga 457967079 Información oficial sobre el partido 457967079 en Hattrick

01.02.2014 15:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 6 / VII.921 (38957)

bàrbars del nord Alineación oficial del equipo 'bàrbars del nord' en el partido 1 - 2 Luz entre Sombras C. D. Alineación oficial del equipo 'Luz entre Sombras C. D.' en el partido
0 - 1 Roger Andreasson (13')
0 - 2 Michaël Duclos (61')
Xurxo Rodríguez Marín (85') 1 - 2
bàrbars del nord Alineación oficial del equipo 'bàrbars del nord' en el partido 1 - 2 Luz entre Sombras C. D. Alineación oficial del equipo 'Luz entre Sombras C. D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
bàrbars del nord Alineación oficial del equipo 'bàrbars del nord' en el partido 2 - 0 Luz entre Sombras C. D. Alineación oficial del equipo 'Luz entre Sombras C. D.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

bàrbars del nord

Goles Goles

  • 104 Minuto 85 (Gol de penalti): El públic de bàrbars va aplaudir l'àrbitre quan, al minut 85, va xiular un penal pels locals. Xurxo Rodríguez Marín no va desaprofitar l'ocasió de reduir distàncies: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Jordi Bonvehí va estar a punt d'empatar per a bàrbars quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Necmi Özduran va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Xurxo Rodríguez Marín de bàrbars es va guanyar la targeta groga merescudament.

Luz entre Sombras C. D.

Goles Goles

  • 143 Minuto 13 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Sombras eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 13, Roger Andreasson va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 1.
  • 140 Minuto 61 (Gol de contra de falta): El porter de Sombras va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Michaël Duclos va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Sombras va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Tuomas Ohtonen, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 209 Minuto 68 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Xurxo Rodríguez Marín? Un error clamorós seu va donar a Sándor Kondás una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 242 Minuto 82 (Ocasión de contra por la izquierda): Sombras van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 82, però el xut de Walter Segaricci des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 283 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Manuel Rodríguez al minut 86, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 23 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 23 de partit, quan un jugador de Sombras, en Marc Voisin, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.