Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sport Trujillo Perú (1418506) - LogHorizon (990474) » 457966545: T42/J12/VII

Liga 457966545 Información oficial sobre el partido 457966545 en Hattrick

15.03.2014 15:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 12 / VII.911 (38947)

pokemos f.c. Alineación oficial del equipo 'pokemos f.c.' en el partido 3 - 0 Getafe europa Alineación oficial del equipo 'Getafe europa' en el partido
Dan Hamza (40') 1 - 0
潘 (Pun) 若雄 (Ruoxiong) (53') 2 - 0
Gerardo Garcés (60') 3 - 0
pokemos f.c. Alineación oficial del equipo 'pokemos f.c.' en el partido 3 - 0 Getafe europa Alineación oficial del equipo 'Getafe europa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
pokemos f.c. Alineación oficial del equipo 'pokemos f.c.' en el partido 2 - 0 Getafe europa Alineación oficial del equipo 'Getafe europa' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pokemos f.c.

Goles Goles

  • 121 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Dan Hamza ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, pokemos es posava per davant 1 a 0.
  • 134 Minuto 53 (Gol de penalti): pokemos va obtenir un penal al minut 53, que va llançar a la perfecció 潘 (Pun) 若雄 (Ruoxiong). 2 - 0 a favor dels locals.
  • 131 Minuto 60 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Gerardo Garcés es va introduir dins la defensa central al minut 60, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Al minut 3 es va veure una gran oportunitat per a pokemos per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Cengiz Nehir, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Sébastien Marchand. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 285 Minuto 66 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del pokemos van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Alec Béchu, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sébastien Marchand.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 39 (Tirita (médico)): Gerardo Garcés va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de pokemos es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.
  • 095 Minuto 76 (Lesión): Salva Salado no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Mario Argazzù.

Getafe europa

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 11 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Christophe Collobert que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Getafe, l'equip va recuperar la pilota al minut 78 i va contraatacar. En Richi Eisenhart va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Fabio De Bona de Getafe amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alessandro Amidani de Getafe la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.