Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

WeAreBack (441229) - RBBCarmona (492695) » 457965568: T42/J6/VII

Liga 457965568 Información oficial sobre el partido 457965568 en Hattrick

01.02.2014 15:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 6 / VII.894 (38930)

Eibar Hooligans Alineación oficial del equipo 'Eibar Hooligans' en el partido 5 - 3 RBBCarmona Alineación oficial del equipo 'RBBCarmona' en el partido
Jesús Ramon Berengué (7') 1 - 0
1 - 1 Nicolás Munarriz (18')
Rafael Pinillos (23') 2 - 1
2 - 2 Appie Wensveen (29')
2 - 3 Nicolás Munarriz (36')
Lluís Xavier Camarasa (72') 3 - 3
Juan Cascasona (82') 4 - 3
Siscu Rost (88') 5 - 3
Eibar Hooligans Alineación oficial del equipo 'Eibar Hooligans' en el partido 5 - 3 RBBCarmona Alineación oficial del equipo 'RBBCarmona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Eibar Hooligans Alineación oficial del equipo 'Eibar Hooligans' en el partido 6 - 0 RBBCarmona Alineación oficial del equipo 'RBBCarmona' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Eibar Hooligans

Goles Goles

  • 121 Minuto 7 (Gol por el centro): Al minut 7 els aficionats van embogir quan en Jesús Ramon Berengué va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Hools.
  • 123 Minuto 23 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 23 gràcies a la jugada de Rafael Pinillos, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 111 Minuto 72 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Lluís Xavier Camarasa va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Hools empatava el partit, 3 a 3, al minut 72.
  • 121 Minuto 82 (Gol por el centro): Juan Cascasona va donar a Hools un avantatge de 4 - 3, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 88 (Gol por el centro): Al minut 88 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Siscu Rost, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 3 per a Hools.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): En Ezequiel Astorga va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Hools se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 218 Minuto 78 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Ezequiel Astorga va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Laurendi Atxustegietxarte rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): En Jesús Ramon Berengué, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Lesiones Lesiones

RBBCarmona

Goles Goles

  • 118 Minuto 18 (Gol evento especial córner peinado): Carlos Vázquez va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de RBBCarmona, Nicolás Munarriz, que va marcar, sense saber com, el 1 - 1.
  • 135 Minuto 29 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Appie Wensveen va marcar el 2 - 2 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.
  • 172 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de RBBCarmona va ser finalitzada des de l'esquerra per Nicolás Munarriz al minut 36. Els visitants es posaven per davant del marcador: 2 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 37 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Mauro Robles s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Nicolás Munarriz de RBBCarmona es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Erny Engeldinger.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Mehmed El-Mourabit es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones