Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TXOKO (1369170) - Katxorros Athletic (1368371) » 457961028: T42/J4/VII

Liga 457961028 Información oficial sobre el partido 457961028 en Hattrick

18.01.2014 15:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 4 / VII.813 (38849)

F.C. Velimir Alineación oficial del equipo 'F.C. Velimir' en el partido 2 - 0 jamaika's team Alineación oficial del equipo 'jamaika's team' en el partido
Rubèn Pugibet (42') 1 - 0
Vito Giordanengo (77') 2 - 0
F.C. Velimir Alineación oficial del equipo 'F.C. Velimir' en el partido 2 - 0 jamaika's team Alineación oficial del equipo 'jamaika's team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. Velimir Alineación oficial del equipo 'F.C. Velimir' en el partido 3 - 0 jamaika's team Alineación oficial del equipo 'jamaika's team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,5 % 0,1 % 2,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Velimir

Goles Goles

  • 122 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Velimir prenia la batuta de l'encontre al minut 42, quan en Rubèn Pugibet va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 133 Minuto 77 (Gol por la derecha): Velimir va aconseguir el 2 - 0 quan Vito Giordanengo va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 37 per blocar una centrada d'en Piersandro Marrani va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Velimir.
  • 285 Minuto 44 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Velimir a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Dudley Shortland va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 233 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): El jugador local Piersandro Marrani per poc que no incrementa el marcador al minut 56. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Alfredo Echauri va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 218 Minuto 80 (Ocasión evento especial córner peinado): Markelin Oliden hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Dudley Shortland havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Vito Giordanengo una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 82, però una magnífica aturada de Alfredo Echauri va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 75 (Tirita): Al minut 75, Hiacynt Piekacz de Velimir es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

jamaika's team

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): jamaikas va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 17, quan Mario Leitner va quedar-se sol davant el porter Jéferson Curado, però aquest va poder aturar el xut.
  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del jamaikas sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Baudilio Cichero, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 44 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 243 Minuto 83 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de jamaikas va anar a parar a la dreta de l'atac on en Teodoro Martínez Herrero, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Luís Gaspar Assunção de jamaikas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 59 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 59 del partit, Luís Gaspar Assunção de l'equip jamaikas, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.