Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Trileros (117948) - RC ValenTeam (1334232) » 457960828: T42/J10/VII

Liga 457960828 Información oficial sobre el partido 457960828 en Hattrick

01.03.2014 15:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 10 / VII.809 (38845)

Los Trileros Alineación oficial del equipo 'Los Trileros' en el partido 1 - 0 El Príncipe de Beaukelaer Alineación oficial del equipo 'El Príncipe de Beaukelaer' en el partido
Julian Labierua (81') 1 - 0
Los Trileros Alineación oficial del equipo 'Los Trileros' en el partido 1 - 0 El Príncipe de Beaukelaer Alineación oficial del equipo 'El Príncipe de Beaukelaer' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Trileros Alineación oficial del equipo 'Los Trileros' en el partido 0 - 1 El Príncipe de Beaukelaer Alineación oficial del equipo 'El Príncipe de Beaukelaer' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Trileros

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 16 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Trileros sortien al contraatac. La falta llançada per Markku Liinamaa va sortir força alta sense massa perill.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): En David Civo de Sopranis va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Burkhart Pachler de Trileros amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

El Príncipe de Beaukelaer

Goles Goles

  • 109 Minuto 81 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Joaquín Villar després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de Trileros Julian Labierua, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Beaukelaer va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Pablo Xixona va desviar el xut final de Jean-Christophe Tanguy després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Al minut 24 de partit, Guillermo Vázquez quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 55 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Guillermo Vázquez ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Joaquín Villar de Beaukelaer es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 5 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 5 de partit, quan un jugador de Beaukelaer, en Josef Skoumal, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.