Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Oxidados (1587906) - Patochos FC (1579002) » 457959116: T42/J3/VII

Liga 457959116 Información oficial sobre el partido 457959116 en Hattrick

11.01.2014 15:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 3 / VII.779 (38815)

Er paquete Alineación oficial del equipo 'Er paquete' en el partido 3 - 2 Academia Bulevar Alineación oficial del equipo 'Academia Bulevar' en el partido
0 - 1 Ørjan Stakvik (6')
0 - 2 Auca Nahuel Rendic (40')
Sebastián Peludo (42') 1 - 2
Ramon Josep Calbó (81') 2 - 2
Àlex Bech (85') 3 - 2
Er paquete Alineación oficial del equipo 'Er paquete' en el partido 3 - 2 Academia Bulevar Alineación oficial del equipo 'Academia Bulevar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Er paquete Alineación oficial del equipo 'Er paquete' en el partido 0 - 4 Academia Bulevar Alineación oficial del equipo 'Academia Bulevar' en el partido
Tiene bastante suerte 0.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Er paquete

Goles Goles

  • 140 Minuto 42 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de paquete el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Sebastián Peludo va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 2!
  • 119 Minuto 81 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip paquete va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Ramon Josep Calbó va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 2.
  • 143 Minuto 85 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de paquete eren letals, i Àlex Bech va aprofitar-ne un per aconseguir el 3 - 2 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 12 (Ocasión de contra por el centro): En José María Campezo va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 34 (Ocasión de contra por la derecha): paquete van sortir al contraatac amb encert al minut 34, però Frederic Rottwinkel no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 211 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Àlex Bech va estar a punt de marcar al minut 73 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pavle Petrović de paquete la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En César Bastidas es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 67 (Lesión leve): Després de 67 minuts jugats, Jean-Christian Campoy es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Ramon Josep Calbó.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 15 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Jean-Christian Campoy, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.
  • 302 Minuto 71 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Sacarino Trobo probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

Academia Bulevar

Goles Goles

  • 172 Minuto 6 (Gol por la izquierda): AcB va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 6. Ørjan Stakvik va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 180 Minuto 40 (Gol de falta): Al minut 40, una falta xutada per Auca Nahuel Rendic va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 2 per a AcB. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 41 (Ocasión de falta): Auca Nahuel Rendic va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 283 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Tomás Toro Japón, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Tomás Toro Japón va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 271 Minuto 84 (Ocasión por el centro): AcB va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 84, quan Azubeli Elexarea va quedar-se sol davant el porter Pascal Burger, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84 de partit, Luka Koroša quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tomás Toro Japón de AcB es va emportar una amonestació al minut 43 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 43 (Tirita): Passats 43 minuts de joc, en Auca Nahuel Rendic de AcB va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.