Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rasta CF (125558) - Locomotora Team (797531) » 457956236: T42/J11/VII

Liga 457956236 Información oficial sobre el partido 457956236 en Hattrick

08.03.2014 15:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 11 / VII.727 (38763)

Rasta CF Alineación oficial del equipo 'Rasta CF' en el partido 1 - 4 Locomotora Team Alineación oficial del equipo 'Locomotora Team' en el partido
0 - 1 Roberto Zordan (3')
Josef Kandráč (12') 1 - 1
1 - 2 Fritz Geh (23')
1 - 3 Rubén Pérez de Colosía (35')
1 - 4 Roberto Zordan (78')
Rasta CF Alineación oficial del equipo 'Rasta CF' en el partido 1 - 4 Locomotora Team Alineación oficial del equipo 'Locomotora Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Rasta CF Alineación oficial del equipo 'Rasta CF' en el partido 3 - 5 Locomotora Team Alineación oficial del equipo 'Locomotora Team' en el partido
Tiene mala suerte 2.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,1 % 6,5 % 72,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rasta CF

Goles Goles

  • 112 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Al minut 12 del partit, el jugador Josef Kandráč de Rasta va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jac Ruisendaal es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 13 (Tirita): Al minut 13, Francisco Cosín de Rasta es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 091 Minuto 88 (Lesión leve): Rasta va fer una substitució al minut 88. Antoni Wojtyś va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Anastasios Yiannopoulos.

Locomotora Team

Goles Goles

  • 171 Minuto 3 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 3, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Roberto Zordan es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 173 Minuto 23 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Fritz Geh va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 183 Minuto 35 (Gol por la derecha): Al minut 35, Locomotora va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Rubén Pérez de Colosía, amb un xut sec des de la dreta.
  • 180 Minuto 78 (Gol de falta): Al minut 78, una falta xutada per Roberto Zordan va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 1 - 4 per a Locomotora. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Oliverio Gorbea va marcar al minut 14 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 206 Minuto 48 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Oliverio Gorbea va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.
  • 207 Minuto 67 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Locomotora va ser a punt de marcar al minut 67, quan el seu jugador Romeo Čolić va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 282 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Diego Choricero va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 79, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 209 Minuto 86 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Antoni Wojtyś va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Oliverio Gorbea va xutar a fora.
  • 283 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Romeo Čolić, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Romeo Čolić va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 281 Minuto 88 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de 翁 (Weng) 廷智 (Tingzhi) després de 88 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Joaquín Blanco Ramos va poder desviar-lo a córner.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 21 (Lesión leve): En Eduward Donder de Locomotora va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. 翁 (Weng) 廷智 (Tingzhi) va prendre el seu rol al minut 21.