Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TacSport (1599581) - Antarchan FC (1438422) » 457956196: T42/J1/VII

Liga 457956196 Información oficial sobre el partido 457956196 en Hattrick

28.12.2013 15:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 1 / VII.727 (38763)

Trebujena Club de Fútbol Alineación oficial del equipo 'Trebujena Club de Fútbol' en el partido 2 - 1 Antarchan FC Alineación oficial del equipo 'Antarchan FC' en el partido
Filip Plzák (5') 1 - 0
1 - 1 Detmar Paulitsch (75')
Alin Şimon (77') 2 - 1
Trebujena Club de Fútbol Alineación oficial del equipo 'Trebujena Club de Fútbol' en el partido 2 - 1 Antarchan FC Alineación oficial del equipo 'Antarchan FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Trebujena Club de Fútbol Alineación oficial del equipo 'Trebujena Club de Fútbol' en el partido 6 - 1 Antarchan FC Alineación oficial del equipo 'Antarchan FC' en el partido
Es un cenizo 5.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,8 % 0,1 % 3,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Trebujena Club de Fútbol

Goles Goles

  • 185 Minuto 5 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Antarchan. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Filip Plzák la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Trebujena es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 5.
  • 123 Minuto 77 (Gol por la derecha): Passats 77 minuts, Alin Şimon, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Trebujena es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 38 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 38 minuts, el Trebujena va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 230 Minuto 42 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 42 podia haver acabat en gol, però Frederick Stevens va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): En Norbert Pajdzik, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 23, Denzil Ivett de Trebujena va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 34 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Norbert Pajdzik se sentia fresc com una rosa.

Antarchan FC

Goles Goles

  • 164 Minuto 75 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de Antarchan al minut 75. Detmar Paulitsch va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 1 - 1

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 30, en un 1 contra 1 amb el porter, però Boris Cantor va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Piet Mynsberghe des de l'esquerra.
  • 263 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Piet Mynsberghe quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 260 Minuto 64 (Ocasión de falta): El jugador visitant Detmar Paulitsch va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 64 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Wilco van der Haar de Antarchan la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.