Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Xuso (1420651) - CAFE FE CASTELLON (1584695) » 457955222: T42/J10/VII

Liga 457955222 Información oficial sobre el partido 457955222 en Hattrick

01.03.2014 15:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 10 / VII.709 (38745)

FC Xuso Alineación oficial del equipo 'FC Xuso' en el partido 0 - 5 Ezkerraldeko FC Alineación oficial del equipo 'Ezkerraldeko FC' en el partido
0 - 1 Zeltso Bizkaidunate (5')
0 - 2 Alluitz Iralde (25')
0 - 3 Pol Estadella (28')
0 - 4 Álvaro Madero (53')
0 - 5 Eudon Intxaurrondo (59')
FC Xuso Alineación oficial del equipo 'FC Xuso' en el partido 0 - 5 Ezkerraldeko FC Alineación oficial del equipo 'Ezkerraldeko FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Xuso Alineación oficial del equipo 'FC Xuso' en el partido 2 - 0 Ezkerraldeko FC Alineación oficial del equipo 'Ezkerraldeko FC' en el partido
Tiene mala suerte 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Xuso

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Al minut 22, Xacobo Cristiñade va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 207 Minuto 62 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Xuso va ser a punt de marcar al minut 62, quan el seu jugador Xacobo Cristiñade va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Eros Del Genio de Xuso es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Liron Mendelssohn.

Ezkerraldeko FC

Goles Goles

  • 143 Minuto 5 (Gol de contra por la derecha): El jugador Zeltso Bizkaidunate de Ezkerra es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 142 Minuto 25 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Alluitz Iralde de Ezkerra va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 2 al marcador.
  • 181 Minuto 28 (Gol por el centro): Pol Estadella de Ezkerra va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 28. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 140 Minuto 53 (Gol de contra de falta): Ezkerra va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Álvaro Madero la va transformar en el 0 - 4.
  • 181 Minuto 59 (Gol por el centro): Eudon Intxaurrondo va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 59, i va fer pujar el 0 - 5 per a Ezkerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 34 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Baldomero Aborbo, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): En Pedro Ubago va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 78 (Ocasión de contra por la derecha): Ezkerra van sortir al contraatac amb encert al minut 78, però Baldomero Aborbo no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pedro Ubago de Ezkerra va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.