Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Billys y Murdocs (1435846) - ShushuPam (1582537) » 457954651: T42/J7/VII

Liga 457954651 Información oficial sobre el partido 457954651 en Hattrick

08.02.2014 15:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 7 / VII.699 (38735)

Real Sociedad, S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Real Sociedad, S.A.D.' en el partido 1 - 2 ESTROZA SIESTAS Alineación oficial del equipo 'ESTROZA SIESTAS' en el partido
0 - 1 Fauste Arthaberro (8')
0 - 2 Tore Lothe (39')
Geppino Astazi (65') 1 - 2
Real Sociedad, S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Real Sociedad, S.A.D.' en el partido 1 - 2 ESTROZA SIESTAS Alineación oficial del equipo 'ESTROZA SIESTAS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Real Sociedad, S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Real Sociedad, S.A.D.' en el partido 5 - 0 ESTROZA SIESTAS Alineación oficial del equipo 'ESTROZA SIESTAS' en el partido
Es un cenizo 4.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Sociedad, S.A.D.

Goles Goles

  • 101 Minuto 65 (Gol por el centro): El Real no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Geppino Astazi es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Óscar Malo González del Real ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 235 Minuto 33 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Geppino Astazi de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 212 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): En Gaspar Aldemoresco va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 35, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 203 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): En Pablo Guarnizo no oblidarà el que li va passar durant el minut 40. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 203 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Real va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Pablo Guarnizo va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 212 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76, Geppino Astazi va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 285 Minuto 85 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Geppino Astazi, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ingvar Hofmans.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 66 (Lesión leve): En Pablo Guarnizo de Real va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Igor Aizpun va prendre el seu rol al minut 66.

ESTROZA SIESTAS

Goles Goles

  • 173 Minuto 8 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Fauste Arthaberro va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 182 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 39 de partit va donar a E.S. l'avantatge per 0 - 2. Tore Lothe en va ser l'anotador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bruno Pellone de E.S. va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 83 (Lesión (no subst.)): E.S. no podia fer cap canvi en Raúl Garrido va deixar el terreny de joc al minut 83 lesionat. L'equip va haver de jugar amb un home menys.