Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

michiqui (993378) - A.D. Carabanchel (1430573) » 457954433: T42/J9/VII

Liga 457954433 Información oficial sobre el partido 457954433 en Hattrick

22.02.2014 15:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 9 / VII.695 (38731)

michiqui Alineación oficial del equipo 'michiqui' en el partido 3 - 0 Atletico Serranillos Alineación oficial del equipo 'Atletico Serranillos' en el partido
Bolesław Demkowicz (39') 1 - 0
Hüseyin Kağan Savatlı (49') 2 - 0
Fiorenzo Lupro (53') 3 - 0
michiqui Alineación oficial del equipo 'michiqui' en el partido 3 - 0 Atletico Serranillos Alineación oficial del equipo 'Atletico Serranillos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
michiqui Alineación oficial del equipo 'michiqui' en el partido 1 - 1 Atletico Serranillos Alineación oficial del equipo 'Atletico Serranillos' en el partido
Tiene suerte 1.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
54,2 % 19,8 % 26,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

michiqui

Goles Goles

  • 121 Minuto 39 (Gol por el centro): Bolesław Demkowicz va donar a michiqui un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 49 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Hüseyin Kağan Savatlı es va introduir dins la defensa central al minut 49, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 53 (Gol por el centro): Al minut 53 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Fiorenzo Lupro, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a michiqui.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 48 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 48 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Fiorenzo Lupro, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Włodzimierz Łozicki de michiqui es va emportar una amonestació al minut 32 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Hacı İlyas Durguner de michiqui va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 40 (Lesión leve): En Domingo Urruya ocupà el lloc d'en Bolesław Demkowicz al 40 minuts, dos minuts després que el jugador de michiqui quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 43 (Evento clima: sol, OK técnico): Hacı İlyas Durguner semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

Atletico Serranillos

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Grégory Denkens, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 6 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Serranillos que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Momchil Tasev, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 262 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Serranillos va estar a punt d'empatar al 44 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Heribert Hodor que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Momchil Tasev de Serranillos es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Feliciano Barata de Serranillos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 70 (Lesión leve): Després de 70 minuts jugats, Yidaw Youfani es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Mirco Heyll.