Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Finestratix2 (1454953) - MAMBO F. C (125586) » 457953983: T42/J8/VII

Liga 457953983 Información oficial sobre el partido 457953983 en Hattrick

15.02.2014 15:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 8 / VII.687 (38723)

Real Club Celta De Vigo s.a. Alineación oficial del equipo 'Real Club Celta De Vigo s.a.' en el partido 4 - 0 Aardvarks F.C. Alineación oficial del equipo 'Aardvarks F.C.' en el partido
Benjamin Berger (43') 1 - 0
Otto Adomeit (44') 2 - 0
Davut Pekkan (52') 3 - 0
Benjamin Berger (77') 4 - 0
Real Club Celta De Vigo s.a. Alineación oficial del equipo 'Real Club Celta De Vigo s.a.' en el partido 4 - 0 Aardvarks F.C. Alineación oficial del equipo 'Aardvarks F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Club Celta De Vigo s.a. Alineación oficial del equipo 'Real Club Celta De Vigo s.a.' en el partido 2 - 0 Aardvarks F.C. Alineación oficial del equipo 'Aardvarks F.C.' en el partido
Tiene suerte 2.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Club Celta De Vigo s.a.

Goles Goles

  • 121 Minuto 43 (Gol por el centro): Al minut 43 els aficionats van embogir quan en Benjamin Berger va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de R.C.CELTA.
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Otto Adomeit es va introduir dins la defensa central al minut 44, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 52 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de R.C.CELTA va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Davut Pekkan progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Benjamin Berger va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Silvino Gaver! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 232 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Passaven 53 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Silvino Gaver va rematar alt.
  • 232 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 64 quan Tijn Langhout de R.C.CELTA gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Benjamin Berger de R.C.CELTA va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Davut Pekkan de R.C.CELTA es va emportar una amonestació al minut 44 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Silvino Gaver de R.C.CELTA es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 44 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Arne Leitol estava fent un bon partit.

Aardvarks F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 8 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Aardvarks van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Rudie Crabbé va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 54 (Ocasión de contra por el centro): En Ramón Velázquez va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 36 (Lesión leve): Stefano Fagioli de Aardvarks va abandonar el terreny de joc després de 36 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Miguel Araujo va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 42 (Lesión leve): En Demirel Felat de Aardvarks va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Valdis Saimnieks va prendre el seu rol al minut 42.
  • 095 Minuto 44 (Lesión): El jugador de Aardvarks Guillerme Casares va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Roman Łasiński va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 75 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Rudie Crabbé va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.