Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cruz de San Andres (1364972) - Real Tarragona (1433065) » 457952651: T42/J11/VII

Liga 457952651 Información oficial sobre el partido 457952651 en Hattrick

08.03.2014 15:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 11 / VII.663 (38699)

santas justa y rufina Alineación oficial del equipo 'santas justa y rufina' en el partido 0 - 0 Real Tarragona Alineación oficial del equipo 'Real Tarragona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
santas justa y rufina Alineación oficial del equipo 'santas justa y rufina' en el partido 0 - 2 Real Tarragona Alineación oficial del equipo 'Real Tarragona' en el partido
Tiene un resultado normal 0.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,1 % 0,1 % 98,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

santas justa y rufina

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 66 (Ocasión por el centro): En David Vargas del santas ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 22 (Lesión leve): En Terencio Montesiña de santas va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Thilo Rastatt va prendre el seu rol al minut 22.

Real Tarragona

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Tarragona que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Darien Siles, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Abraham Evangelisti que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 243 Minuto 26 (Ocasión de contra por la derecha): Tarragona van sortir al contraatac amb encert al minut 26, però Pedro Henríquez no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Tarragona va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 36, quan Adrian Puică va quedar-se sol davant el porter Buenaventura Lamas Sánchez, però aquest va poder aturar el xut.
  • 285 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Tarragona a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Danúbio Silva Pinho va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 271 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Jorge Ortiz de Galisteo va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 65, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Buenaventura Lamas Sánchez va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 242 Minuto 73 (Ocasión de contra por la izquierda): Tarragona van sortir al contraatac al minut 73, però Pedro Henríquez va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 2, Cesc Llofriu de Tarragona va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Lluís-Anton Llopis de Tarragona va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 4 (Tirita): Al minut 4 de partit, el jugador Petr Ďulík de Tarragona es va lesionar lleugerament però va poder continuar.