Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F. C. Reefowbus (779130) - Dgamiz (778530) » 457952560: T42/J2/VII

Liga 457952560 Información oficial sobre el partido 457952560 en Hattrick

04.01.2014 15:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 2 / VII.662 (38698)

calzada team Alineación oficial del equipo 'calzada team' en el partido 1 - 3 Sheeps United FC Alineación oficial del equipo 'Sheeps United FC' en el partido
Mahmad Ismail Abed-Mustafa (9') 1 - 0
1 - 1 吳 (Woo) 漢泉 (Hanquan) (17')
1 - 2 Ettore Tricomi (75')
1 - 3 Grégoire Francomme (79')
calzada team Alineación oficial del equipo 'calzada team' en el partido 1 - 3 Sheeps United FC Alineación oficial del equipo 'Sheeps United FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
calzada team Alineación oficial del equipo 'calzada team' en el partido 2 - 0 Sheeps United FC Alineación oficial del equipo 'Sheeps United FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

calzada team

Goles Goles

  • 122 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Els seguidors del calzada contenien la respiració mentre en Mahmad Ismail Abed-Mustafa s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): calzada va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Juan Domingo Ruiz en un 1 contra 1 amb el porter Władysław Daniel, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 232 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Władysław Daniel al minut 14 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Simon Hößle va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 221 Minuto 69 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Mahmad Ismail Abed-Mustafa va estar a punt d'acabar en gol al minut 69, però el porter visitant Viorel Lungulescu va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 211 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78 el calzada va posar setge sobre la defensa central visitant però en Juan Domingo Ruiz no va estar gens encertat.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 72 (Tirita): Al minut 72 de partit, el jugador Juan Domingo Ruiz de calzada es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Sheeps United FC

Goles Goles

  • 161 Minuto 17 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 17 minuts 吳 (Woo) 漢泉 (Hanquan) va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 143 Minuto 75 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Sheeps va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Ettore Tricomi, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 2.
  • 142 Minuto 79 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 79 minuts quan Grégoire Francomme va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 3 per a Sheeps.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 6 (Ocasión de contra de falta): Sheeps van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 6 que va acabar amb una falta; el xut posterior de 吳 (Woo) 漢泉 (Hanquan) no va ser gens encertat.
  • 240 Minuto 29 (Ocasión de contra de falta): El Sheeps va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En 吳 (Woo) 漢泉 (Hanquan) la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 206 Minuto 57 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): L'imprevisible Grégoire Francomme va fer un xut des de llarga distància que quasi va acabar en gol.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 64 (Lesión leve): Władysław Daniel de Sheeps va abandonar el terreny de joc després de 64 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Viorel Lungulescu va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 27 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Velasco Trevijano probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.
  • 305 Minuto 80 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Angelo Goñi no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.