Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

República Bolivariana (1437074) - Gordopilo c.f. (118619) » 457952406: T42/J5/VII

Liga 457952406 Información oficial sobre el partido 457952406 en Hattrick

25.01.2014 15:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 5 / VII.659 (38695)

La Salle Mahon Alineación oficial del equipo 'La Salle Mahon' en el partido 1 - 3 VIEJALES FC Alineación oficial del equipo 'VIEJALES FC' en el partido
Modorok Frisque (28') 1 - 0
1 - 1 Jonas Stuhlsatz (29')
1 - 2 Travis Ambrose (68')
1 - 3 Jerzy Klimek (71')
La Salle Mahon Alineación oficial del equipo 'La Salle Mahon' en el partido 1 - 3 VIEJALES FC Alineación oficial del equipo 'VIEJALES FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
La Salle Mahon Alineación oficial del equipo 'La Salle Mahon' en el partido 4 - 1 VIEJALES FC Alineación oficial del equipo 'VIEJALES FC' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,9 % 0,3 % 6,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Salle Mahon

Goles Goles

  • 121 Minuto 28 (Gol por el centro): Modorok Frisque va donar a Salle un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Salle va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 8 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Modorok Frisque ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 285 Minuto 58 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Salle van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Christophe Dutreuil, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 241 Minuto 61 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Salle va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Marcílio Gonçalves Graça, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 213 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Després de 70 minuts, Marcílio Gonçalves Graça va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pirkka Niiranen de Salle amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

VIEJALES FC

Goles Goles

  • 162 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 29 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Jonas Stuhlsatz de VIEJALES marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 138 Minuto 68 (Gol evento especial extremo + rematador): En Lluís Puigardeu va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Travis Ambrose la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 2 al marcador.
  • 142 Minuto 71 (Gol de contra por la izquierda): En Jerzy Klimek va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 3. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Santiago Plaiz va marcar al minut 19 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Santiago Plaiz de VIEJALES, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 59, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del VIEJALES que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Travis Ambrose, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Oscar Hartjes de VIEJALES la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 25 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Santiago Plaiz, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.