Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

el torpe do muller (778640) - Los Rubibis (1415428) » 457950060: T42/J7/VII

Liga 457950060 Información oficial sobre el partido 457950060 en Hattrick

08.02.2014 15:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 7 / VII.617 (38653)

el torpe do muller Alineación oficial del equipo 'el torpe do muller' en el partido 4 - 1 Utsets Alineación oficial del equipo 'Utsets' en el partido
Víctor Hevia (9') 1 - 0
1 - 1 Bastian Einzmann (21')
Jaime Osorio Acevedo (28') 2 - 1
Sergio Villalaúd (65') 3 - 1
Heliodoro Sobrino (74') 4 - 1
el torpe do muller Alineación oficial del equipo 'el torpe do muller' en el partido 4 - 1 Utsets Alineación oficial del equipo 'Utsets' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
el torpe do muller Alineación oficial del equipo 'el torpe do muller' en el partido 2 - 2 Utsets Alineación oficial del equipo 'Utsets' en el partido
Tiene suerte 1.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
43,4 % 29,3 % 27,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

el torpe do muller

Goles Goles

  • 122 Minuto 9 (Gol por la izquierda): el torpe prenia la batuta de l'encontre al minut 9, quan en Víctor Hevia va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 142 Minuto 28 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 28 minuts quan Jaime Osorio Acevedo va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 2 - 1 per a el torpe.
  • 132 Minuto 65 (Gol por la izquierda): En Sergio Villalaúd va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.
  • 132 Minuto 74 (Gol por la izquierda): En Heliodoro Sobrino de el torpe va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Francisco Garin una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 33, però una magnífica aturada de Iliya Tzotzov va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 35 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Vicente Aneiros s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 514 Minuto 83 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Vermudo Baños després que el jugador de el torpe li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 37 (Tirita): Al minut 37, Abel Zamarro de el torpe es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 091 Minuto 38 (Lesión leve): En Alejandro Veloso ocupà el lloc d'en Pedro Elso al 38 minuts, dos minuts després que el jugador de el torpe quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Utsets

Goles Goles

  • 162 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 21 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Bastian Einzmann de Utsets marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Utsets que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Yariv Yael, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 218 Minuto 70 (Ocasión evento especial córner peinado): Ricardo Dolius quasi marca en una jugada assajada de córner que Saldıray Ateş havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 253 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 82 en Władysław Strzeliński va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Federico Salazar Cabrera va impedir que reduïssin les diferències al marcador.

Lesiones Lesiones

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 24 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Nemanja Luburić, en lloc de córrer, relliscava.