Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.ROMARMETAL (1437639) - Sorianos CF (1594965) » 457949045: T42/J5/VII

Liga 457949045 Información oficial sobre el partido 457949045 en Hattrick

25.01.2014 15:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 5 / VII.599 (38635)

F.C.ROMARMETAL Alineación oficial del equipo 'F.C.ROMARMETAL' en el partido 4 - 1 mvio Alineación oficial del equipo 'mvio' en el partido
0 - 1 Robinson Rojas (11')
Guillaume Flahaut (15') 1 - 1
Óscar Díaz de Campomanes (16') 2 - 1
Francisco Gutiérrez de Cossio (25') 3 - 1
Iginio Selvagio (58') 4 - 1
F.C.ROMARMETAL Alineación oficial del equipo 'F.C.ROMARMETAL' en el partido 4 - 1 mvio Alineación oficial del equipo 'mvio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C.ROMARMETAL Alineación oficial del equipo 'F.C.ROMARMETAL' en el partido 2 - 0 mvio Alineación oficial del equipo 'mvio' en el partido
Tiene suerte 2.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.ROMARMETAL

Goles Goles

  • 119 Minuto 15 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip F.C.ROMARMETAL va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Guillaume Flahaut va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 1.
  • 122 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Al minut 16 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a F.C.ROMARMETAL va ser Óscar Díaz de Campomanes.
  • 131 Minuto 25 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de F.C.ROMARMETAL va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Francisco Gutiérrez de Cossio progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 133 Minuto 58 (Gol por la derecha): Iginio Selvagio va incrementar l'avantatge de F.C.ROMARMETAL amb el 4 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Óscar Díaz de Campomanes va estar a punt de sentenciar el partit al minut 35, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Iginio Selvagio. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Al minut 62, Óscar Díaz de Campomanes gairebé va marcar per a F.C.ROMARMETAL des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Al minut 65, Francisco Gutiérrez de Cossio gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Swen Basler va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

mvio

Goles Goles

  • 186 Minuto 11 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El mvio va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Robinson Rojas rematés de volea a la xarxa. El 0 - 1 pujava al marcador al minut 11.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 32 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 32, quan un error defensiu va deixar Ari Gylden completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 242 Minuto 53 (Ocasión de contra por la izquierda): mvio van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 53, però Børge Elg va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 18 (Tirita): Passats 18 minuts de joc, en Rubén Méndez Pombo de mvio va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.